Δευτέρα, 17 Ιουν.
29oC Αθήνα

Παππάς: Ο Βορίδης έστειλε συγχαρητήρια στην κουμπάρα του τη ΛεΠεν;

Παππάς: Ο Βορίδης έστειλε συγχαρητήρια στην κουμπάρα του τη ΛεΠεν;

Εκτός από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον Άδωνι Γεωργιάδη, στην ομιλία του στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την άρση της ασυλίας του, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς άφησε αιχμές και κατά του Μάκη Βορίδη.

«Γιατί θυμίζουμε γραπτά δικά μου, που κι αυτά δεν είναι αδίκημα, γιατί να μην είναι κι άλλοι βουλευτές, υμνητές του Στάλιν, της τρομοκρατίας, του Μάο» είπε και κάλεσε τους βουλευτές της Αριστεράς να μην… ταράζονται. Ο στόχος άλλωστε, δεν ήταν εξ αριστερών.

«Αναφέρομαι σε βουλευτές της δεξιάς. Γιατί να μην κατηγορείτε ο κ. Βορίδης, να μην κατηγορείτε για γραπτά του 1985, ‘86, ‘88; Βρίζει τον Καραμανλή, τη Δημοκρατία, τη Νέα Δημοκρατία», είπε και χαρακτήρισε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ ως αριβίστα που αλλάξει κόμματα σαν τα πουκάμισα.

Αυτή την ήταν η μοναδική αναφορά στον Μάκη Βορίδη. Ο Χρήστος Παππάς, λίγο πριν κλείσει την ομιλία του, επανήλθε και διερωτήθηκε αν ο κ. Βορίδης «έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην κουμπάρα του την κα ΛεΠεν μετά την επιτυχία της στη Γαλλία».

Νωρίτερα είχε αναφερθεί και σε αφιέρωση που του είχε κάνει ο Βύρων Πολύδωρας σε βιβλίο, λέγοντας πως τον χαρακτηρίζει «ευπατρίδη» κι έκανε ειδική αναφορά στον χουντικό πατέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παραλήρημα Μιχαλολιάκου στην Ολομέλεια της Βουλής: Ντροπή σας ψευτοδημοκράτες – Είμαι αμετανόητος εθνικιστής και χρυσαυγίτης

«Δεν ντρέπεσαι να με κοιτάς στα μάτια ρε;»

Αθλιότητες χρυσαυγιτών στη Βουλή με ύβρεις πεζοδρομίου – Όλες οι στιγμές της έντασης (VIDEO)

Έπεσαν πάνω στα τζιπ της αντιτρομοκρατικής η Ζαρούλια και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Η επεισοδιακή είσοδος Μιχαλολιάκου στη Βουλή – Η αγκαλιά της Ουρανίας – «Είμαι περήφανη για σένα του είπε» – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Γ. Μουρούτης στο NewsIt: Διαψεύδω τον Μιχαλολιάκο

Παππάς κατά πάντων – Είμαι στη φυλακή με άνωθεν εντολή

Το χειροφίλημα Μιχαλολιάκου στον Κουκούτση – ΦΩΤΟ

Σε ποιόν είπε “Σκάσε ρε” ο Μιχαλολικάκος

Κινηματογραφική άφιξη Μιχαλολιάκου, Παππά, Λαγού στη Βουλή – “Μη μ’ ακουμπάει κανείς, είμαι αρχηγός κόμματος” ούρλιαζε ο Μιχαλολιάκος

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε