Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Παρά την εσωκομματική “θύελλα” ο Βουδούρης επιμένει στην υποψηφιότητά του

ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις τόσο από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τις τοπικές σχεδόν σε όλη την Πελοπόννησο, ο κ. Βουδούρης φαίνεται με νέα του ανακοίνωση πως επιμένει στην υποψηφιότητά του για την περιφέρεια της Πελοποννήσου.

Στην ανακοίνωσή του, παραμονές της συνάντησης που θα έχει με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα αναφέρει πως η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίστηκε θετικά τόσο από την “Κοινωνία Πρώτα όσο και από τον ίδιο προσωπικά και δήλωσε πως αποτελεί ένα βήμα για μια ευρύτερη συμμαχία αριστερών, δημοκρστικών, προοδευτικών και οικολογικών δυνάμεων “ικανή να ανατρέψει τη νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης και κυρίως να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση”.

Βέβαια ο κ. Βουδούρης ανάφερε πως κατανοεί πως η υποψηφιότητά του είναι δύσκολο εγχείρημα που γεννά εσωκομματικό διάλογο, αλλά διευκρινίζει πως κάτι τέτοιο είναι συστατικό στοιχείο δημοκρατικών κομμάτων”.

Ωστόσο, παρά τις τρομερές αντιδράσεις από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βουδούρης φαίνεται πως θα επιμείνει, λέγοντας πως μέχρι την κάλπη θα δώσει με όλες τις δυνάμεις του, “τη μάχη για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει ο τόπος μας, για την αναχαίτιση της εκρηκτικής ανεργίας, για την αγροτική και παραγωγική ανασυγκρότηση της Περιφέρειας, στον αντίποδα των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών του κ. Φούχτελ, για τη αποτελεσματική και διαφανή διαχείριση των απορριμμάτων και για μια νέα νοοτροπία δημοκρατικού ελέγχου, που απορρίπτει τις χρόνιες πελατειακές συμπεριφορές. Για να ανατρέψουμε όλοι μαζί την καταστροφική για το λαό της Πελοποννήσου, αλλά εξαιρετικά φιλική για την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, διοίκηση του κ. Τατούλη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ – Ναυαγεί και η υποψηφιότητα Βουδούρη;

Οι τοπικές του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο “αδειάζουν” τον Βουδούρη

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο δεν θέλει “ούτε να βλέπει” τον Βουδούρη

Τατσόπουλος για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν ανοίγετε ούτε μπακάλικο στα Πατήσια

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε