Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Παρέδωσαν τα όπλα τους και ζήτησαν την παραίτηση του Δένδια

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

 Oι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατέθεσαν τις άδειες οπλοφορίας και τα όπλα τους στο Αστυνομικό Τμήμα της Πεύκης

Οι βουλευτές Ζαρούλια, Ζησιμόπουλος και Ηλιόπουλος κατέθεσαν τις άδειες οπλοφορίας τους όπως τους “ζητηθηκε χωρίς καμία δικαιολογία από το υπουργείο Προ-πο λίγο πριν τη διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο”.

Η κα Ζαρούλια βγαίνοντας από το αστυνομικό τμήμα στην Πεύκη εξέφρασε τα συλληπητήρια της για τον χαμό των δύο νεαρών από το διπλό στυγνό δολοφονικό χτύπημα, όπως το χαρακτήρισε και κατήγγειλε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια ως ηθικό αυτουργό. 

Μάλιστα, η κα Ζαρούλια, όπως και οι άλλοι βουλευτές ζήτησαν την παραίτηση του κ. Δένδια, ενώ σημείωσε πως δεν είναι καθόλου τυχαίο που το βράδυ της Παρασκευής δεν υπήρχε ούτε ένα περιπολικό κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του κόμματος, κ. Ηλιόπουλος δήλωσε πως φοβάται για τη ζωή του και για τη ζωή των μελών της οικογένειάς του.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτοί είναι οι δύο νεαροί – μέλη της Χρυσής Αυγής που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ (ΦΩΤΟ)

Τα διεθνή ΜΜΕ για τη διπλή δολοφονία μελών της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο

Φωτογραφία του δράστη από κάμερα ασφαλείας την ώρα της εν ψυχρώ δολοφονίας

Οι εκτιμήσεις της Αντιτρομοκρατικής για το χτύπημα στο Ν. Ηράκλειο – “Σέχτα… Λαϊκών Αγωνιστών με… λίγη Συνωμοσία του Φοίνικα”

Μέσα σε 10 δευτερόλεπτα τους γάζωσαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής – Τους έδωσαν τη χαριστική βολή – Ένας νεαρός σώθηκε τρέχοντας μέσα στο κτίριο

Συγκλονίζει η μητέρα του 29χρονου τραυματία: Δεν θα αντέξω να χάσω άλλο παιδί

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε