Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ποιος παρομοίασε Το Ποτάμι με τη Χρυσή Αυγή;

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Για πολιτικό φάουλ και μάλιστα χοντρό κάνουν λόγο πολλοί στο άκουσμα των δηλώσεων του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη που ούτε λίγο ούτε πολύ παρομοίασε Το Ποτάμι με τη Χρυσή Αυγή

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό alpha ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ είπε ότι ο κ. Θεοδωράκης και το κόμμα του ακολουθούν την ίδια τακτική κατά του παλιού πολιτικού συστήματος με την Χρυσή Αυγή προσπαθώντας να κερδίσει από την κρίση εμπιστοσύνης στα παραδοσιακά κόμματα.

“Το Ποτάμι εδράζεται στο ίδιο πλαίσιο που εδραζόταν η Χρυσή Αυγή: ότι οι πολιτικοί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Οι συνθήκες που δίνουν το πλαίσιο να γεννηθούν τα φαινόμενα αυτά είναι ίδιες, η κρίση εμπιστοσύνης στα παραδοσιακά κόμματα. Πρέπει να υπάρχει ισχυρή Κεντροαριστερά, για να προτείνει προοδευτικές λύσεις, όχι όπως λέει ο κ. Θεοδωράκης θα πάρουμε από εδώ και από εκεί”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης.

Πολλοί σχολίασαν μετά τις δηλώσεις αυτές πως είναι ένδειξη έλλειψης ψυχραιμίας που μόνο ενάντια στο ΠΑΣΟΚ που μπορούν να στραφούν.

Διαβάστε επίσης:

Τετ α τετ Σαμαρά – Βενιζέλου στις 13:00Ποιοι θα πάρουν από το πλεόνασμα – Από 200 ως 800 ευρώ το εφάπαξ – Άνοιξε ο δρόμος και για τη δόση των 10 δισ. από το Eurogroup

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε