Πολιτική

Πόλεμος ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση κατά Πεταλωτή

Η επίθεση κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου έχει προκαλέσει για άλλη μία φορά έναν πολεμο ανακοινώσεων.

Το γεγονός ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, έκανε λόγο για εγκάθετους του ΣΥΡΙΖΑ λίγα μόλις λεπτά μετά την επίθεση με πέτρες, αυγά και γιαούρτια που δέχθηκε, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον ΣΥΡΙΖΑ να βγάζει μία ανακοίνωση όπου αναφέρεται εναντίον του με ιδιαίτερα έντονο τρόπο.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Το να επιτίθεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, ο εγκάθετος της τρόικας κυβερνητικός εκπρόσωπος, δεν αποτελεί είδηση. Εκείνο, όμως, που θέλουμε να επισημάνουμε είναι η ενορχηστρωμένη προσπάθεια του συστήματος ΠΑΣΟΚ να δημιουργήσει κλίμα δυσφήμισης σε βάρος των αυθόρμητων κινητοποιήσεων των αγανακτισμένων πολιτών, αποδίδοντάς τις σε υποκινητές. Φαίνεται πως δεν έχουν καταλάβει τίποτα. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας μας ζητά να μην περάσουν τα νέα μέτρα, αξιώνει να φύγει η κυβέρνηση.

Στον κ. Πεταλωτή, του αφιερώνουμε τη φράση βουλευτή της παράταξης του: «Οι πρίγκιπες της κυβέρνησης, τους φτύνει ο κόσμος και νομίζουν ότι βρέχει».

Από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε επίσης ανακοίνωση με την οποία ανοιχτά πλέον κατονομάζει το ΣΥΡΙΖΑ ως υπαίτιο για αυτά τα γεγονότα. 

Το ΠΑΣΟΚ, καταδικάζει με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο τα σημερινά επεισόδια σε βάρος του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιώργου Πεταλωτή, στην Αργυρούπολη, με πρωταγωνιστές, για ακόμη μια φορά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι καταδικαστέα η απειλή βίας και οι προπηλακισμοί, ειδικά όταν γίνονται με στόχο να ακυρώσουν προγραμματισμένη εκδήλωση πολιτικού κόμματος. Είναι επίσης, απαράδεκτη η προσπάθεια ορισμένων να χειραγωγήσουν και να αξιοποιήσουν για δικά τους μικροκομματικά οφέλη, τις ειρηνικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των πολιτών. 

Καλούμε τα πολιτικά κόμματα να πάρουν ξεκάθαρη θέση για τα σημερινά επεισόδια, τα οποία στρέφονται σε βάρος του δημοκρατικού διαλόγου και της ίδιας της Δημοκρατίας.

Όλοι οι δημοκράτες πολίτες οφείλουμε να υπερασπιστούμε τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και την ελεύθερη έκφραση κάθε πολίτη, κεκτημένα για τα οποία αγωνίστηκαν γενιές Ελλήνων.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με πέτρες και γιαούρτια κατά του Πεταλωτή – Τον είχαν εγκλωβίσει μέσα στο κτίριο – Πεταλωτής: “Είναι εγκάθετοι του ΣΥΡΙΖΑ”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αντιπαράθεση Στέφανου Κασσελάκη – Δημήτρη Μαρκόπουλου: «Για λάθος λέξη σε υπότιτλο ενός site απειλεί με μηνύσεις»
«Απίστευτος προπέτης ο Κασσελάκης, τη λέξη "business" την μπέρδεψε με "μίζες", χωρίς να ακούσει το απόσπασμα της ΕΡΤ έσπευσε να απειλήσει με μηνύσεις, προσοχή γιατί και εγώ κάνω αγωγές» τονίζει ο Δημήτρης Μαρκόπουλος
Στέφανος Κασσελάκης
Πρόεδρος Αρείου Πάγου σε δικηγορικούς συλλόγους: Γιατί δεν κινήσατε πειθαρχική διαδικασία κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου;
Έχει ήδη σταλεί στον πρόεδρο του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσό αναφορά «για τη διερεύνηση πειθαρχικής ευθύνης δικηγόρου» εκ μέρους της Πρωτοδίκη Βόλου
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου 21
Δημοσκόπηση Real Polls: Διψήφιο προβάδισμα για τη ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ – Το 54,3% δεν εμπιστεύεται κανέναν πολιτικό αρχηγό να ηγηθεί της προοδευτικής παράταξης
Το 13,5% των πολιτών θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να ηγηθεί της «κατακερματισμένης» προοδευτικής παράταξης και να την οδηγήσει στην κυβέρνηση
Κάλπη