Σάββατο, 1 Ιουν.
29oC Αθήνα

Πόλεμος Τσίπρα – Βορίδη για τις καταθέσεις – Δείτε video

Πόλεμος Τσίπρα – Βορίδη για τις καταθέσεις – Δείτε video

Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά σε Σαμαρά και Στουρνάρα από τον Α. Τσίπρα τόσο για τους πλειστηριασμούς όσο και για το φόρο ακινήτων και τα πρόστιμα της Εφορίας.

Εντύπωση προκάλεσε η ατάκα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πως “παλιά έλεγαν ότι οι Αριστεροί θα μας πάρουν τα σπίτια ενώ τώρα τα παίρνει δεξιά κυβέρνηση”.

Αμέσως μετά χαρακτήρισε επικοινωνιακό βατερλό την υπόθεση με τα πρόστιμα και όπως την χειρίστηκαν Στουρνάρας – Σαμαράς.

Ο Α. Τσίπρας επανέλαβε πως θα κινδυνεύσουν καταθέσεις λόγω των πλειστηριασμών που θα ρισκάρουν τις αντοχές των τραπεζών.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης λέγοντας χαρακτηριστικά πως “θέλατε να σώσετε το ευρώ και εξαφανίσατε το ευρώ από την Ελλάδα”.

Στον Α. Τσίπρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ Μ. Βορίδης απάντησε πως θα σας αφήσουμε και θα προχωρήσουμε χωρίς εσάς που παίζετε μεταξύ ευρώ και δραχμής και αναρωτήθηκε αν καταλαβαίνει τις ευθύνες του μιλώντας για κίνδυνο των καταθέσεων.

Διαβάστε

Σάλος από τη δήλωση Τσίπρα πως θα κινδυνεύσουν καταθέσεις

Σε τεντωμένο σχοινί η κυβέρνηση – Η επιβίωση της περνάει από ψηφοφορίες θρίλερ – Ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο μετά τον χρησμό Πολύδωρα

Στις 12.00 η ψηφοφορία για το φόρο ακινήτων – δοκιμασία για τη συνοχή της κυβέρνησης – Οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής και οι φόβοι για διαρροές

“Μαύρα μεσάνυχτα” είχε ο Αντώνης Σαμαράς για τη διάταξη που μετατρέπει το κράτος σε τοκογλύφο – Το παραδέχθηκε ο Γιάννης Στουρνάρας

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε