Πολιτική

«Qatar Gate» – Εύα Καϊλή: Τι έδειξε η έρευνα για τους «λογαριασμούς της στον Παναμά»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Απάντηση από τις αρχές του Παναμά έλαβε η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος σχετικά το αν η Εύα Καϊλή είχε λογαριασμούς σε τράπεζα της χώρας.

Όταν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο του «Qatar Gate», είχε αναφερθεί πως οι αρχές του Κατάρ είχαν καταθέσει 30 εκατομμύρια ευρώ σε τράπεζα του Παναμά, 20 εκατομμύρια σε λογαριασμό της Εύας Καϊλή και 10 εκατομμύρια σε μέλη της οικογένειας της.

Η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος είχε στείλει ερώτημα προς τις αρχές του Παναμά και σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το MEGA, οι αρχές απάντησαν πως δεν υπάρχουν λογαριασμοί της Ελληνίδας ευρωβουλευτή στον Παναμά.

“Φύλλο και φτερό” το κινητό της

Στο μεταξύ, οι βελγικές αρχές συνεχίζουν να ψάχνουν ενδελεχώς όλες τις επαφές που είχε στο κινητό της η Εύα Καϊλή και σχετίζονται είτε με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, είτε με χώρες όπως το Κατάρ.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι καταθέσεις του Αντόνιο Παντσέρι, ο οποίος αποφάσισε να συνεργαστεί με την αστυνομία και πλέον αυτοπαρουσιάζεται ως… μεσάζων και όχι ως “εγκέφαλος” του “Qatar Gate”. Στο πλαίσιο της συμφωνίας που έχει κάνει, οι βελγικές αρχές επικεντρώνονται στα πρόσωπα από το Κατάρ που θα “δώσει” ο Παντσέρι. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καρυστιανού για την αποχώρηση του Κοκοτσάκη: «Η Ελπίδα για τη Δημοκρατία ανήκει σε κάθε πολίτη – Αναρτήθηκε η επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος»
«Οι αιτιάσεις είναι γενικές, ξεκάθαρα πρόωρες και άδικες, χωρίς ένα συγκεκριμένο γεγονός να τις στηρίζει, και διατυπώνονται τη στιγμή ακριβώς που καλούμε ολόκληρη την κοινωνία να συμμετέχει», ήταν το μήνυμα της Μαρίας Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Ανδρουλάκης: Αν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ισχυρό κόμμα στις εκλογές και έχουμε πολιτική εικόνα Μητσοτάκη – Τσίπρα, θα μπούμε στη μηχανή του χρόνου
«Αν είχα κάνει στη χώρα, στους θεσμούς, στην οικονομία και στην κοινωνία, ό,τι έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας, θα είχα εξαφανιστεί από το πολιτικό προσκήνιο»
Νίκος Ανδρουλάκης 5
Όσα έγιναν στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Καλέντζι για τα 30 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου
Ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη, παρεμβάσεις του Γιώργου Παπανδρέου και του Κώστα Σκανδαλίδη, καθώς και προβολή αφιερωματικού βίντεο στη μνήμη του ιδρυτή του κόμματος
Ανδρέας Παπανδρέου