Παρασκευή, 17 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ραντεβού Κουβέλη – Λοβέρδου για εκλογική συνεργασία

Ραντεβού Κουβέλη – Λοβέρδου για εκλογική συνεργασία

Κορυφώνονται οι ζυμώσεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς. Σήμερα το απόγευμα, ο Φώτης Κουβέλης θα συναντηθεί με τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Το ενδεχόμενο συνεργασίας για κοινή κάθοδο στις εκλογές θα κουβεντιάσουν στις 6.30 το απόγευμα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης και ο πρόεδρος της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα», Ανδρέας Λοβέρδος.

Όπως δήλωσε στο Newsit ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, «ο Φώτης Κουβέλης σκοπεύει να συναντηθεί, μεταξύ των άλλων, με την Άννα Διαμαντοπούλου, τον Γιώργο Φλωρίδη, τον Ηλία Μόσιαλο, τον Σταύρο Μπένο και τον Νίκο Χριστοδουλάκη».

Την πρώτη κίνηση – δημοσίως τουλάχιστον – έκανε χθες ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» για την ανάγκη δημιουργίας κεντροαριστερού κόμματος, με το όνομα «Δημοκρατική Συμπαράταξη», χαρακτηρίζοντας «κομβικό» το ρόλο Κουβέλη.

Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις της ΔΗΜΑΡ με το ΠΑΣΟΚ, πάντως, και το ενδεχόμενο εκλογικής συνεργασίας των δύο πρώην κυβερνητικών εταίρων, προς το παρόν, η Αγίου Κωνσταντίνου συνεχίζει να κρατά… ασφαλείς αποστάσεις από την Χαριλάου Τρικούπη και τον Ευάγγελο Βενιζέλο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λοβέρδος: «Δημοκρατική Συμπαράταξη» το όνομα νέου κεντροαριστερού κόμματος

 

 

Νεο κεντροαριστερό πόλο σχεδιάζει ο Κουβέλης

 

Κουβέλης: «αδύνατη η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ με τη σημερινή πολιτική του»

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε