Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Ρένα Δούρου: “Η μάνα μου πληρώνει τα τσιγάρα μου”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου σκιαγραφούν οι New York Times, που φιλοξενούν και δηλώσεις της, ενώ κάνουν αναφορά στο βιογραφικό της και στο έργο που θέλει να δημιουργήσει τα επόμενα πέντε χρόνια.

Αφιέρωμα στην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου φιλοξενούν οι New York Times, που κάνουν αναφορά στο βιογραφικό της, στους στόχους της και τις φιλοδοξίες της.

Η δημοφιλής εφημερίδα την περιγράφει ως την “ελληνίδα πολιτικό που είναι πρόθυμη να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των πολιτών”, ενώ ο συντάκτης αναφέρεται και στην απόφαση της να ακολουθήσει την αμερικανικού τύπου προεκλογική καμπάνια πηγαίνοντας «πόρτα-πόρτα», κάτι που οι περισσότεροι Έλληνες πολιτικοί αποφεύγουν.

Στο άρθρο αναφέρεται ότι κ. Δούρου παραιτήθηκε από τη βουλή για να είναι υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς μισθό για πάνω από επτά μήνες και να αδυνατεί να πληρώσει τους υπαλλήλους της.

“Η μητέρα μου πληρώνει τα τσιγάρα μου. Αυτοί που βλέπετε εδώ δουλεύουν για το τίποτα. Οπότε υπάρχει ελπίδα για τη χώρα μου”, ανέφερε η περιφερειάρχης Αττικής στο άρθρο των New York Times.

Η Ρένα Δούρου, η νέα Περιφερειάρχης της αριστερής πτέρυγας, του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει σχέδια για να ανακαινίσει το γραφείο που κληρονόμησε από τον προκάτοχό της και λέει: “Κοίτα αυτό το μέρος. Θα μου πάρει μέχρι τη Δευτέρα για να πάω από το γραφείο μου μέχρι την πόρτα, κι αν δεις που δουλεύουν οι εργαζόμενοι στον κάτω όροφο. Και δεν το λέω αυτό επειδή είμαι αριστερή. Οι άνθρωποι χρειάζονται χώρο για να μπορέσουν να δουλέψουν σωστά”.
Στόχος της είναι να δημιουργήσει έναν οικονομικότερο και πιο λειτουργικό χώρο για να την εξυπηρετεί.

Για την αντιμετώπιση από τον κόσμο τονίζει ότι: “Μου έχει δημιουργήσει τεράστια εντύπωση το γεγονός ότι με βλέπουν στο δρόμο και με ρωτούν ”Είστε η κυρία Δούρου;” Σαν να μην έχουν ξαναδεί πολιτικό. Με αγγίζουν και με κοιτούν περίεργα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντάρτικο για την αξιολόγηση και από το Δήμο Περάματος

Στα άκρα η κόντρα στην Περιφέρεια – Εντολή Δούρου να μην αξιολογηθεί κανείς

Μέτωπο Μητσοτάκη – Χριστοφιλοπούλου κατά Δούρου

Κυρία Δούρου δεν είναι προοδευτικό να υπερασπίζεστε και τους παράνομους υπαλλήλους

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε