Παρασκευή, 3 Μαΐ
20oC Αθήνα

Σεξιστής και ομοφοβικός ο Μουλόπουλος γιατί αποκάλεσε βιζιτού τον Τατσόπουλο”

Σεξιστής και ομοφοβικός ο Μουλόπουλος γιατί αποκάλεσε βιζιτού τον Τατσόπουλο”

Η Φ. Πιπιλή, εκτός από την επίθεση στον Μουλόπουλο για τους χαρακτηρισμούς στον Τατσόπουλο, κατηγόρησε τον Α. Τσίπρα πως ενώ φέρεται ως ο μεγαλύτερος πολέμιος της διαπλοκής των μέσων ενημέρωσης, το 2009 έβαλε ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του τον δημοσιογράφο Βασίλη Μουλόπουλο, πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΔΟΛ και αρχισυντάκτη του πολιτικού ρεπορτάζ στο Βήμα.

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε η Φωτεινή Πιπιλή, μέσω του ΣΚΑΪ, στον Βασίλη Μουλόπουλο, με αφορμή τους χαρακτηρισμούς του (γελωτοποιός και βιζιτού) για τον Π. Τατσόπουλο.

όταν ο Μουλόπουλος αποκαλεί έναν άνδρα πατέρα δυο παιδιών ‘βιζιτού’, είναι ο πιο άθλιος σεξιστής, γελοίος και ομοφοβικός

”Η Αυγή έκανε πόλεμο σκληρό στον Χαντζόπουλο και κατηγορεί τον Τατσόπουλο ότι βγήκε εκτός γραμμής. Για μένα όταν ο Μουλόπουλος αποκαλεί έναν άνδρα πατέρα δυο παιδιών ‘βιζιτού’, είναι ο πιο άθλιος σεξιστής, γελοίος και ομοφοβικός. Όταν λες ένα βουλευτής σου – άνδρα και τον λες ‘βιζιτού’, δεν θα μπορούσε να γράψει ένας Συριζαίος ότι είναι ‘σεξιστής και ομοφοβικός”;

”Πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΔΟΛ ήταν ο Βασίλης Μουλόπουλος”

Αμέσως μετά η βουλευτής της Ν.Δ έστρεψε τα πυρά του κατά του Αλέξη Τσίπρα.
”Ο Αλέξης Τσίπρας, που φέρεται ως ο μεγαλύτερος πολέμιος της διαπλοκής των μέσων ενημέρωσης, το 2009 έβαλε ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του τον δημοσιογράφο Βασίλη Μουλόπουλο, πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΔΟΛ και αρχισυντάκτη του πολιτικού ρεπορτάζ στο Βήμα. Πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΔΟΛ ήταν ο Βασίλης Μουλόπουλος, αρχισυντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ – εκτελεστής της πολιτικής του γραμμής. Επί δεκαετίες οικογενειακώς απολάμβανε την εξουσία και τη διαπλοκή δεν ντρεπόταν να εκτελεί τις εντολές της διαπλοκής”.

Σε λίγο θα πάρουν στο ΣΥΡΙΖΑ και τη Βίκυ Σταμάτη σαν πονεμένη σύζυγο. Eμείς θα πέσουμε από δωδεκάποντα

Ειρωνική ήταν η απάντηση της Φ. Πιπιλή και στις δηλώσεις του Ν. Βούτση (γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ) που υποστήριξε πως ενθαρρύνουμε βουλευτές για να ρίξουμε την κυβέρνηση.
”Σε λίγο θα πάρουν στο ΣΥΡΙΖΑ και τη Βίκυ Σταμάτη σαν πονεμένη σύζυγο. Eμείς θα πέσουμε από δωδεκάποντα”.

Διαβάστε επίσης:

Βούτσης: Ο Τατσόπουλος μας δημιουργεί πρόβλημα με τις απόψεις του

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε