Κυριακή, 26 Μαΐ
23oC Αθήνα

«Σφίχτερμεν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, λεβεντομαλ@κες οι ψηφοφόροι τους» – VIDEO

«Σφίχτερμεν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, λεβεντομαλ@κες οι ψηφοφόροι τους» – VIDEO

– Καρέ – καρέ όσα έγιναν χθες στην Βουλή μεταξύ του ιδίου και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μίχου περιέγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος
– Ευχαρίστησε τον Πύρρο Δήμα ο οποίος τον υπερασπίστηκε
– Τι έγραψε ο Πύρρος Δήμας στο facebook

Τα όσα έγιναν στο άγριο επεισόδιο χθες στην Βουλή μεταξύ του ίδιου και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκου Μίχου περιέγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στο Star.

Ο κ. Τατσόπουλος ευχαρίστησε τον Πύρρο Δήμα για την στάση που κράτησε ορθώνοντας το ανάστημά του απέναντι στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μίχο ο οποίος κινήθηκε εναντίον του για να τον δείρει όπως είπε.

«Με βρίζουν και λένε τα μύρια όσα. Ο Μίχος μου λέει συνεχώς «βούλωστο», και έρχεται με φόρα, έρχεται καρφωτός με χίλια. Εγώ καθόμουν στα έδρανα πίσω από το ΠΑΣΟΚ και γι’ αυτό ο Δήμος ήταν σχετικά κοντά μου. Ο Πύρρος δεν αντιλαμβάνεται την δημοκρατία ως παθητική. Σηκώθηκε πάνω και του είπε «κάτσε κάτω». Αυτή είναι η μόνη γλώσσα που αντιλαμβάνεται αυτός ο τραμπούκος», είπε.

Ο κ.Τατσόπουλος αποκάλεσε τους χρυσαυγίτες βουλευτές, «πορτιέρηδες» και «σφίχτερμεν με μυαλό κατσαρίδας».

«Δεν μπορεί μια σειρά καθάρματα και τραμπούκοι να μας κουνάν το δάχτυλο», είπε. Αποκάλεσε επίσης λεβεντομαλάκες τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.

Πρόσθεσε ότι δεν θέλει να μπει σε λογική τσαμπουκάδων. Είπε επίσης ότι είναι σίγουρος πως αν δεν παρενέβαινε ο Πύρρος Δήμας θα έτρωγε ξύλο. «Θα με έδερνε μην έχετε αμφιβολία. Θα με σακάτευε. Τι να πως συγχαρητήρια; Ένας γυμνασμένος με μυαλό κότας θα με έδερνε. Είμαι σίγουρος ότι αν με χτυπούσε θα γενικευόταν η σύρραξη».

Τέλος, ο κ. Τατσόπουλος είπε ότι ο λόγος που διαμαρτυρήθηκε χθες ήταν γιατί οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής λένε ότι όσα τους αποδίδονται για φιλοναζισμό είναι ανοησίες της νιότης τους. Όπως πρόσθεσε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού όπως είπε «Ο Κασιδιάρης έκλαιγε το 2011 γιατί έχασε τον πόλεμο ο Χίτλερ».

«Όλα τα κάνουν», συνέχισε «για να θυματοποιοηθούν. Ότι τάχαμου τους διαλέξαμε τυχαία στον σωρό για να πάνε φυλακη. Θυματοποιούνται και μάλιστα χρησιμοποιούν και τους νεκρούς του Ηρακλείου.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρευνα για όσους συμμετείχαν στους τραμπουκισμούς μέσα στη Βουλή

Πολιτικός σεισμός από το κλείσιμο της Βουλής – Ο ΣΥΡΙΖΑ κατακεραυνώνει τον Κ. Παπούλια για το προεδρικό διάταγμα – Τι καταγγέλλουν για την κυβέρνηση

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια! Αγριος καυγάς Τατσόπουλου – Μίχου – Τι ειπώθηκε!

Παππάς: Ο Βορίδης έστειλε συγχαρητήρια στην κουμπάρα του τη ΛεΠεν;

Έκαναν την Βουλή πεζοδρόμιο! Άφησαν τους χρυσαυγίτες να κάνουν διαδήλωση μια ανάσα από την Ολομέλεια! – Μείζον θέμα με τα ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε