Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Σύμβουλος της κυβέρνησης για θέματα ιθαγένειας υμνητής του ναζισμού;

Σύμβουλος της κυβέρνησης για θέματα ιθαγένειας υμνητής του ναζισμού;

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΑΥΓΗ, ο Ιωάννης Κωτούλας, είναι βασικός σύμβουλος της κυβέρνησης σε θέματα ιθαγένειας και μεταναστευτικού. Είναι όμως, και ο συγγραφέας του πονήματος “Η ιστορία του Γ’ Ράϊχ” αποσπάσματα του οποίου φιλοξενεί η εφημερίδα.

Η εφημερίδα σε σημερινό της άρθρο της με τίτλο «Ενας υμνητής του Χίτλερ, σύμβουλος της κυβέρνησης για την ιθαγένεια» καταγγέλει ότι ο Ιωάννης Κωτούλας, αποσπασμένος στο γραφείο του υπουργού αναπληρωτή Εσωτερικών για την ιθαγένεια Χαράλαμπου Αθανασίου είναι υμνητής του ναζισμού και του Χίτλερ.

Σε αφιέρωμα του περιοδικού «Ιστορικά Θέματα», για τα «Εγκλήματα Πολέμου του Άξονα» ο κ. Κωτούλας γράφει μεταξύ άλλων : «Ο ναζισμός ήταν μια μεγάλη επανάσταση: εναντίον της γραφειοκρατίας, εναντίον της άνοιας, για χάρη της νεολαίας, εναντίον των περιχαρακωμένων ιεραρχιών…». Επιπλέον, «τα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης αποτελούσαν τμήμα της πολεμικής προσπάθειας των Γερμανών, οι οποίοι αποσκοπούσαν αρχικά να περιορίσουν τα ανεπιθύμητα στοιχεία (αιχμαλώτους πολέμου αντίπαλων κρατών, θεωρούμενες εχθρικές εθνικές και κοινωνικές μειονότητες) και κατόπιν να αξιοποιήσουν (σ.σ σικ) το εργατικό δυναμικό των αιχμαλώτων». Εν τέλει, «η πρακτική του να “κατηγοριοποιούμε” και άρα να απορρίπτουμε τον ναζισμό πρέπει να σταματήσει, γιατί αυτό στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύει μια φροϋδική απώθηση από την πλευρά των διανοουμένων, οι οποίοι αρνούνται να αναγνωρίσουν το τι ήταν. Άλλοι “βάζουν στο ίδιο τσουβάλι” τον ναζισμό, τη δικτατορία, τις σφαγές, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και την τρέλα του Χίτλερ…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σάλος στην Eurovision με τις ναζιστικές στολές χώρας-φαβορί για τη νίκη

Ναζιστές πολλά μέλη της Φιλαρμονικής της Βιέννης

Γερμανοί νεοναζί συναντήθηκαν με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε