Πολιτική

Σύμβουλος της κυβέρνησης για θέματα ιθαγένειας υμνητής του ναζισμού;

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΑΥΓΗ, ο Ιωάννης Κωτούλας, είναι βασικός σύμβουλος της κυβέρνησης σε θέματα ιθαγένειας και μεταναστευτικού. Είναι όμως, και ο συγγραφέας του πονήματος "Η ιστορία του Γ' Ράϊχ" αποσπάσματα του οποίου φιλοξενεί η εφημερίδα.

Η εφημερίδα σε σημερινό της άρθρο της με τίτλο «Ενας υμνητής του Χίτλερ, σύμβουλος της κυβέρνησης για την ιθαγένεια» καταγγέλει ότι ο Ιωάννης Κωτούλας, αποσπασμένος στο γραφείο του υπουργού αναπληρωτή Εσωτερικών για την ιθαγένεια Χαράλαμπου Αθανασίου είναι υμνητής του ναζισμού και του Χίτλερ.

Σε αφιέρωμα του περιοδικού «Ιστορικά Θέματα», για τα «Εγκλήματα Πολέμου του Άξονα» ο κ. Κωτούλας γράφει μεταξύ άλλων : «Ο ναζισμός ήταν μια μεγάλη επανάσταση: εναντίον της γραφειοκρατίας, εναντίον της άνοιας, για χάρη της νεολαίας, εναντίον των περιχαρακωμένων ιεραρχιών…». Επιπλέον, «τα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης αποτελούσαν τμήμα της πολεμικής προσπάθειας των Γερμανών, οι οποίοι αποσκοπούσαν αρχικά να περιορίσουν τα ανεπιθύμητα στοιχεία (αιχμαλώτους πολέμου αντίπαλων κρατών, θεωρούμενες εχθρικές εθνικές και κοινωνικές μειονότητες) και κατόπιν να αξιοποιήσουν (σ.σ σικ) το εργατικό δυναμικό των αιχμαλώτων». Εν τέλει, «η πρακτική του να “κατηγοριοποιούμε” και άρα να απορρίπτουμε τον ναζισμό πρέπει να σταματήσει, γιατί αυτό στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύει μια φροϋδική απώθηση από την πλευρά των διανοουμένων, οι οποίοι αρνούνται να αναγνωρίσουν το τι ήταν. Άλλοι “βάζουν στο ίδιο τσουβάλι” τον ναζισμό, τη δικτατορία, τις σφαγές, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και την τρέλα του Χίτλερ…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σάλος στην Eurovision με τις ναζιστικές στολές χώρας-φαβορί για τη νίκη

Ναζιστές πολλά μέλη της Φιλαρμονικής της Βιέννης

Γερμανοί νεοναζί συναντήθηκαν με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σκληρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – «Ξεπέρασε κάθε χυδαιότητα ο Φλωρίδης, να παραιτηθεί άμεσα»
O Γιώργος Φλωρίδης, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να επιτεθεί στην Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσιοποίησε τα ονόματα τεσσάρων γυναικών που βιάστηκαν παραβιάζοντας έτσι τα προσωπικά δεδομένα
Το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ 2
Παύλος Μαρινάκης για τις απειλές που κατήγγειλε η Μαρία Καρυστιανoύ: Όταν λέμε ότι κάποιος θέλει να μας σκοτώσει τα παιδιά, και θέλουμε αυτό να ερευνηθεί, λέμε ονόματα
«Έχω απόλυτο σεβασμό σε μία μάνα που έχει χάσει το παιδί της και έχουμε κάθε λόγο να μην είμαστε από πριν αρνητικοί σε κάτι το οποίο λέγεται στο δημόσιο διάλογο»
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 3