Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τα τρυφερά λόγια του Αλέξη Τσίπρα στη Ρένα Δούρου όταν δέχθηκε το ποτήρι του Κασιδιάρη

Τα τρυφερά λόγια του Αλέξη Τσίπρα στη Ρένα Δούρου όταν δέχθηκε το ποτήρι του Κασιδιάρη

Επιτέλους ήρθε η στιγμή για την προβολή του ντοκιμαντέρ για τον Αλέξη Τσίπρα που ακολουθεί τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ από τον Μάϊο του 2012 έως το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ το 2013.

Το ντοκιμαντέρ είναι της Έμιλυς Γιαννούκου και του Αλέξανδρου Παπανικολάου. Η κάμερα ακολουθεί τον Αλέξη Τσίπρα σε Παρίσι, Βερολίνο, Λονδίνο και στην Ελλάδα.

Πως ξεκινάει

1η σκηνή: Τόπος: Λιμάνι του Πειραιά. Λιμενεργάτες τα χώνουν στον Αλέξη Τσίπρα στο λιμάνι του Πειραιά τον Μάιο του 2012.

2η σκηνή: Τόπος: Γαλλία: Ο Αλέξης Τσίπρας εκφωνεί λόγο λέγοντας το περίφημο: “δεν ειπαμε ποτέ οτι δεν θα πληρώσουμε όλο το χρέος όταν θα γίνουμε κυβέρνηση, είπαμε οτι θα το πληρώσουμε μετά το πέρας λογιστικού ελέγχου”.

Στην ταινία, όταν ο Αλέξης Τσίπρας κινείται στα ενδότερα του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλείται με το μικρό του όνομα. Κάνει μόνος του μια αναδρομή στο παρελθόν φορώντας ένα t-shirt. Είναι πολύ ανθρώπινος και χαμογελάει πολύ.

Το ντοκιμαντέρ δείχνει και την καθημερινότητα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Από τον υπάλληλο στο τηλεφωνικό κέντρο, μέχρι την γραμματέα του Προέδρου η οποία του αφήνει ένα πιάτο γεμιστά στο γραφείο του και τον ίδιο να αναρωτιέται πότε θα προλάβει να τα φάει.

Τι είπε για το ποτήρι του Κασιδιάρη

Ο Αλέξης Τσίπρας παρακολουθεί το περίφημο πια περιστατικό με τον Ηλία Κασιδιάρη να ρίχνει νερό στην Ρένα Δούρου στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και στην συνέχεια χαστουκίζει την Λιάνα Κανέλλη.
“Αυτός είναι ψυχοπαθής ρε!”, λέει ο Τσίπρας και καλεί μετά από λίγο τη Ρένα Δούρου στο κινητό.

“Μανάρι μου, δεν είναι εξύβριση αυτό που σου έκανε είναι βιαιοπραγία, αν σου έριχνε γιαούρτι θα ήταν εξύβριση; Βιοπραγία δεν θα ήταν;” της λέει.

Το ντοκιμαντέρ κλείνει με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ανεβαίνει στο βήμα στο ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος του τον Ιούλιο του 2013, χαιρετώντας στα παρασκήνια φίλους και κάνοντας αστεία με τους συναδέλφους του, προβάροντας ίσως την αυριανή διακυβέρνηση της χώρας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O Αλέξης Τσίπρας έγινε… ντοκιμαντέρ

Κεδίκογλου: Πολύ κοντά σε συμφωνία με την τρόικα

Σήμερα κρίνονται όλα για τους 212 εκπαιδευτικούς – Στάσεις εργασίας της ΟΛΜΕ

Άδωνις κατά…πλουσιόπαιδων! Τι δηλώνει στο iatropedia μετά τα επεισόδια στο Imperial

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε