Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Throwback Sunday: Όταν ο Μητσοτάκης βρέθηκε στη Θηρασιά με τη Μαρέβα

Throwback Sunday: Όταν ο Μητσοτάκης βρέθηκε στη Θηρασιά με τη Μαρέβα

Ήταν 13 Ιουνίου όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στη Σαντορίνη για να… πατήσει το κουμπί για το restart στον τουρισμό. Αυτό καλύφθηκε δεόντως από τα εγχώρια και τα διεθνή ΜΜΕ. Όχι όμως κι ένα ταξίδι που έκανε την επόμενη μέρα.

Την Κυριακή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα και τον γιο τους Κωνσταντίνο βρέθηκαν, εκτός προγράμματος, στη Θηρασιά. Ταξίδεψαν με φουσκωτό, σαν να έκαναν… διακοπές και έφτασαν στο μικρό νησί ντυμένοι με τις βερμούδες και τα t-shrit τους.

Στη Θηρασιά, ο πρωθυπουργός και η οικογένειά του συναντήθηκαν με τους κατοίκους και τον πρόεδρο της κοινότητας, Πέτρο Καραμολέγκο και φυσικά βγήκαν και οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Οι κάτοικοι του νησιού είπαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα δυο σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Και αφού ήταν εκεί ο πρωθυπουργός της χώρας, ποιος ο καλύτερος για να τα μεταφέρουν;

Το νησί είχε ένα απαρχαιωμένο απορριμματοφόρο, αλλά και πρόβλημα με το μώλο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχέθηκε ότι θα λυθούν και τα δύο. Το απορριμματοφόρο πήγε ήδη και το αποκάλυψε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος της κοινότητας Θηρασιάς σε ανάρτησή του στο Facebook.

ΕΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΠΟΥ ΑΜΕΣΑ ΈΣΤΕΙΛΕ ΣΤΉΝ ΘΗΡΑΣΙΑ ΤΟ ΑΠΟΡΙΜΑΤΟΦΟ ΠΟΥ ΤΟΥ…

Gepostet von Petros Karamolegkos am Freitag, 24. Juli 2020

Σε ό,τι αφορά στην ανακατασκευή του μώλου, έχει δρομολογηθεί ήδη σε συνεννόηση με τον υπουργό Υποδομών, Κώστα Καραμανλή και προχωράει.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις