Δευτέρα, 6 Μαΐ
18oC Αθήνα

«Τι θα πάθουμε με τη δραχμή;» – Νέο… φάουλ από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

«Τι θα πάθουμε με τη δραχμή;» – Νέο… φάουλ από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Τη μια γκάφα μετά την άλλη κάνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας… αλαλούμ και αρνητικές εντυπώσεις στην κοινή γνώμη.

Αυτή τη φορά το… φάουλ δεν έγινε από κάποιο έμπειρο στέλεχος, όπως οι κύριοι Στρατούλης και Γλέζος. Αυτή τη φορά έγινε από τη νεοεκλεγείσα βουλευτή Κεφαλλονιάς Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Εκείνη δε μίλησε για δέσμευση κατασχέσεων στο όνομα της ανάπτυξης, ούτε για υποχρεωτικό δάνειο 100 ευρώ στο κράτος.

Εκείνη απλά διερωτήθηκε: «τι θα πάθουμε αν πληρώνουμε με δραχμές;». Και πρόσθεσε μιλώντας στον Βήμα FM: «Να σας πω ότι και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας συζητούσαν ότι πιο πολύ τους κοστίζει να μας βγάλουν από την ευρωζώνη παρά να μείνουμε, δηλαδή είναι μεγαλύτερο το κόστος από το χρέος εάν θα βγούμε από το ευρώ, παρά να μείνουμε».

Οι δηλώσεις της ήρθαν να προστεθούν σε εκείνες του Δημήτρη Στρατούλη και του Μανώλη Γλέζου, που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων. Ο μεν πρώτος είχε προτείνει την αξιοποίηση των τραπεζικών καταθέσεων των πολιτών για την ανάπτυξης ο δε δεύτερος μίλησε για εσωτερικό δανεισμό, υποχρεωτικό για όσους έχουν εισόδημα πάνω από 20.000€.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γλέζος: Ποιούς τρόμαξα με τις δηλώσεις μου για υποχρεωτικό δάνειο από τους πολίτες!

Πρόταση Γλέζου για υποχρεωτικό δάνειο από τους πολίτες – Video

Στρατούλης:”Ο ΣΥΡΙΖΑ θα χρησιμοποιήσει τις καταθέσεις των πολιτών”

Ο Δ.Στρατούλης απαντάει στον Ν. Ευαγγελάτο: Τέλος η διακίνηση μεγάλων κεφαλαίων στο εξωτερικό – ΒΙΝΤΕΟ

ΣΥΡΙΖΑ: Σκόπιμα διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις Στρατούλη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε