Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Το τηλεφώνημα Σαμαρά που έπεισε τη Μ. Σπυράκη να φύγει από τη δημοσιογραφία

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ένα μεσημεριανό τηλεφώνημα και η απλή ερώτηση εάν θέλει να είναι μέλος της προσπάθειας της ΝΔ ήταν εκείνα που άλλαξαν τα πάντα στη ζωή της Μ. Σπυράκη, τουλάχιστον ως προς την ενασχόλησή της με τη δημοσιογραφία.

Μετά από 23χρόνια στη δημοσιογραφία η απλή ερώτηση Σαμαρά “θέλεις να είσαι μαζί μας στην προσπάθεια μας;” έκαναν τη Μαρία Σπυράκη να πάει στη δουλειά της να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της και να παραιτηθεί από τη θέση της στο Mega.

Όπως λέει μάλιστα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία οικονομική απαίτηση ενώ πλέον δεν σκοπεύει να επιστρέψει ξανά στη δημοσιογραφία.

Όπως είπε η υποψήφια πλέον της ΝΔ για την ευρωβουλή μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ εκείνο που την έκανε να πει τον “ναι” στον Α. Σαμαρά, ήταν το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός κατάφερε να την πείσει ότι με την πολιτική που ασκεί το κλίμα για την Ελλάδα στο εξωτερικό έχει αλλάξει προς το καλύτερο για τη χώρα μας.

Μάλιστα μίλησε εκ πείρας, είχε καλύψει για τη δουλειά της το ταξίδι Σαμαρά το 2012 στις Βρυξέλλες και τη συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ, όπου εκεί είδε ότι κάτι είχε αλλάξει και αυτό ήταν ένας επιπλέον λόγος να κατέβει στις εκλογές με τη ΝΔ.

Αν όμως δεν καταφέρει να εκλεγεί η Μ. Σπυράκη δήλωσε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στο πολιτικό ρεπορτάζ, είναι, είπε, ένας κύκλος που έκλεισε…

Μιλώντας για το πολιτικό παρελθόν της η Μ. Σπυράκη είπε ότι τη δεκαετία του ’80 ως φοιτήτρια ανήκε στην ΠΑΣΠ, όμως όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες απογοητεύτηκε από το ΠΑΣΟΚ. Σήμερα όπως είπε πιστεύει ότι η ΝΔ μπορεί να δώσει τη λύση, ο Σαμαράς όπως είπε διαπραγματεύεται καλά και μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση.

Διαβάστε επίσης:

Σ. Θεοδωράκης: Μας κυνηγούν κατσαπλιάδες του διαδικτύου

Τσίπρας: κοινοβουλευτικός λιποτάκτης ο Σαμαράς

Η απάντηση Καμμένου στη Ρεπούση με φωτογραφία από χειροφίλημα Μιχαλολιάκου

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε