Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Τσίπρας: κοινοβουλευτικός λιποτάκτης ο Σαμαράς

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Οι πληροφορίες ότι η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για το θέμα Μπαλτάκου πάει για την άλλη εβδομάδα έφεραν επίθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα προς τον πρωθυπουργό

“Ο πρωθυπουργός είναι ένας κοινοβουλευτικός λιποτάκτης” δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την Καρδίτσα. “Αποφεύγει, όπως ο διάολος το λιβάνι, να έρχεται στη βουλή. Μια βδομάδα έχει περάσει από αυτό το μεγάλο σκάνδαλο και δεν έχει έρθει να δώσει εξηγήσεις. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι προσπαθεί να ρίξει και την ευθύνη στην αντιπολίτευση για την επιλογή του να μην έρθει στη βουλή αυτή τη βδομάδα να δώσει εξηγήσεις για τον εξ’ απορρήτων του, τον κ. Μπαλτάκο ο οποίος συνομιλούσε με την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η συζήτηση στη Βουλή αναβάλλεται σύμφωνα με πληροφορίες επειδή ο Αλέξης Τσίπρας έχει προγραμματίσει ταξίδι στις Βρυξέλλες την Πέμπτη και δεδομένου ότι την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ στην Αθήνα. Κατά τις πληροφορίες αυτές, η συζήτηση προγραμματιζόταν για την Πέμπτη, αλλά καθώς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί καμία από τις δύο τελευταίες ημέρες της εβδομάδας, δηλαδή πριν η Βουλή κλείσει για τις εορτές, αναβάλλεται για μετά το Πάσχα.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε ότι “η κυβέρνηση επιθυμεί την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Για την πραγματοποίησή της απαιτείται η ταυτόχρονη παρουσία όλων των πολιτικών αρχηγών και δυστυχώς οι υποχρεώσεις της Ευρωπαϊκής Προεδρίας καθιστούν αδύνατο τον άμεσο προσδιορισμό της ημερομηνίας. Θα ζητήσουμε από τον Πρόεδρο της Βουλής να προσδιορίσει την ημερομηνία μετά τη διακοπή των κοινοβουλευτικών εργασιών για το Πάσχα.”

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε