Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Τσίπρας – Λαφαζάνης “μαζεύουν” από τις παραλίες υπουργούς και βουλευτές μέσω… sms!

Τσίπρας – Λαφαζάνης “μαζεύουν” από τις παραλίες υπουργούς και βουλευτές μέσω… sms!

“Προεδρικοί” και… Λαφαζανακοί, υπουργοί και βουλευτές, έλαβαν το ίδιο μήνυμα στο κινητό τους, από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, αντίστοιχα. Να διακόψουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους και να επιστρέψουν άρον – άρον στην Αθήνα, καθώς η συμφωνία παίρνει το δρόμο προς τη Βουλή

Η συμφωνία… ήρθε και παίρνει το δρόμο προς το κοινοβούλιο. Μετά από απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η διάσκεψη των προέδρων, για το τυπικό άνοιγμα της Βουλής – που ποτέ δεν έκλεισε-, την Πέμπτη θα γίνουν οι επιτροπές και θα ακολουθήσει η συνεδρίαση της Ολομέλειας με τη ψήφιση της συμφωνίας να… βλέπει το πρώτο φως της Παρασκευής.

Την Τετάρτη αναμένεται να συνεδριάσει η “ομάδα” της Αριστερής Πλατφόρμας, του Παναγιώτη Λαφαζάνη, για να αποφασιστεί η στρατηγική που θα ακολουθήσουν οι “αντάρτες” από εδώ και στο εξής.
 
Τόσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όσο και ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας Παναγιώτης Λαφαζάνης, έστειλαν sms στα κινητά των βουλευτών και υπουργών, προκειμένου το αργότερο αύριο το πρωί να βρίσκονται άπαντες επί… αθηναϊκού εδάφους.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε