Πολιτική

Μαρινάκης για την επίθεση Κωνσταντοπούλου στον Λαζαρίδη: Γνωστές οι πρακτικές της – Απογοητευτική η σιωπή των υπόλοιπων κομμάτων

Η συμπεριφορά της είναι κατάντια και υποβαθμίζει το Κοινοβούλιο, αναφέρει στην ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την επίθεση της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά του Μ. Λαζαρίδη στηλίτευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σημειώνοντας πως «οι πρακτικές της είναι γνωστές και η συμπεριφορά αυτή αποτελεί για εκείνη «άλλη μια μέρα στη δουλειά».

Απογοητευτικό ότι τα υπόλοιπα κόμματα σιωπούν, αποδεχόμενα την κατάντια στην οποία υποβαθμίζει το κοινοβούλιο η κα Κωνσταντοπούλου, αναφέρει ακόμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης με αφορμή την φραστική επίθεση της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στον Μακάριο Λαζαρίδη, αποκαλώντας τον «γυμνοσάλιαγκα», «λέσι» και «υποκείμενο».

Ο βουλευτής της ΝΔ είχε καταφερθεί από το βήμα της Βουλής κατά του Διαμαντή Καραναστάση, λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι είναι διορισμένος, με τον βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας να απαντά «αυτός ο άνθρωπος είναι μια σιχαμένη ακαθαρσία».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Μαρινάκη:

«Χθες κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή, γίναμε μάρτυρες ενός ακόμα επεισοδίου χυδαιότητας από την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, η οποία έβαλλε κατά του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ Μακάριου Λαζαρίδη.

Γιατί; Γιατί «τόλμησε» να κάνει πολιτική κριτική απέναντι στην κοινοβουλευτική συμπεριφορά της κα. Κωνσταντοπούλου, η οποία του απάντησε με άθλιους, υποτιμητικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Δυστυχώς, οι πρακτικές της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας είναι γνωστές και η συμπεριφορά αυτή αποτελεί για εκείνη «άλλη μια μέρα στη δουλειά».

 

Εντούτοις, το πιο απογοητευτικό συμπέρασμα είναι το γεγονός ότι τα υπόλοιπα κόμματα σιωπούν, αποδεχόμενα αυτή την κατάντια στην οποία υποβαθμίζει το κοινοβούλιο η κα Κωνσταντοπούλου και μάλιστα πολλές φορές συμπορεύονται μαζί της.

Εμείς θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε πολιτικά με όλες μας τις δυνάμεις απέναντι στη νέα, ακόμα πιο επικίνδυνη, εκδοχή της πάνω και της κάτω πλατείας». 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης κατά Σαμαρά: «Αντί να κάνει βίντεο για το διχαστικό δημοψήφισμα του 2015, επέλεξε να κάνει εναντίον της παράταξης»
Η αντιπολίτευση έσπευσε να ζητήσει την παραίτηση του κ. Ντόκου χωρίς να εξετάσει όλα τα δεδομένα, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης
Μαρία Καρυστιανού: «Τα εθνικά μας βρίσκονται στην πιο καίρια στιγμή – Η Ελλάδα δεν πρόκειται να χάσει ούτε μέτρο από την εδαφική της κατάσταση»
Η πρόεδρος της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» μίλησε στην εκδήλωση για τα εθνικά ζητήματα, τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ και τις εξελίξεις στην περιοχή
Μαρία Καρυστιανού 17
Ο Αντώνης Σαμαράς ξαναχτύπησε με αιχμηρό βίντεο: Το «καρφί» για τη Ντόρα Μπακογιάννη, η διαγραφή και τα επιχειρήματα προέδρου του Εδεσσαϊκού
«Ας τα βρει πρώτα με τον αδελφό της» λέει για τη Ντόρα Μπακογιάννη ο πρώην πρωθυπουργός και το «εγώ που κολλάω;» για τις δημοσκοπήσεις
Ο Αντώνης Σαμαράς 247
ΝΔ για τα 11 χρόνια από το δημοψήφισμα του 2015: Κανείς δεν ξεχνά όσους έπαιξαν με την τύχη της πατρίδας
Στο διάρκειας 35 δευτερολέπτων βίντεο της ΝΔ, καταγράφονται οι δραματικές στιγμές της περιόδου της με την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος από τον Αλέξη Τσίπρα και τις εικόνες με τις ουρές στα ΑΤΜ των τραπεζών
Κάλπη στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 7
Κυριάκος Μητσοτάκης: Όπως έγινε με τη 17 Νοέμβρη και τη Χρυσή Αυγή έτσι θα γίνει και με τους θρασύδειλους που παριστάνουν τους επαναστάτες
«Κανένα ιδεολογικό πρόσχημα δεν μπορεί να δικαιολογήσει μια δολοφονική επίθεση. Πρέπει όλοι μας, κόμματα και πολιτικοί, να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας» τονίζει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του
Μητσοτάκης 118