Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Τσίπρας σε Παπούλια: Οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν – Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα

Τσίπρας σε Παπούλια: Οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν – Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα

– Στις 13.00 ακριβώς έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο για να συναντηθεί με τον Κάρολο Παπούλια, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας
– «Κάποιοι τρομοκρατούσαν λέγοντας ότι αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ με 2 – 3 μονάδες διαφοράς, την επομένη θα έχουμε σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς, σήμερα έξω έχει μια ωραία μέρα» τόνισε ο Αλ. Τσίπρας.
– Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόταν από τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη και τον επικεφαλής του πολιτικού του γραφείου Νίκο Παππά
– Σε ποσοστό ενσωμάτωσης εκλογικών τμημάτων 97,78%, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα με ποσοστό 26,55%, ενώ η ΝΔ είναι δεύτερη με 22,74%
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Με το αίτημα για εκλογές στο δισάκι του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο Προεδρικό Μεγαρο στις 13.00 για να συναντηθεί με τον Κάρολο Παπουλια.

Ο κ. Τσίπρας είχε μια πρώτη κουβέντα μπροστά στις κάμερες αλλά με αιχμές προς την κυβέρνηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας λέγοντάς του ότι οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν και ότι σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «πολύ σημαντικό αποτέλεσμα» της κάλπης την Κυριακή, το οποίο «συνιστά ανατροπή πολιτικού σκηνικού».

«Κάποιοι τρομοκρατούσαν μέχρι το Σάββατο το βράδυ, ότι εάν νικήσει με δύο μονάδες διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχαμε σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς. Τελικά κερδίσαμε με τέσσερις» είπε.

Ο κ. Παπούλιας έδειξε ανήσυχος για την άνοδο ακραίων θέσεων και ιδεολογιών. Τότε ο κ.Τσίπρας απάντησε ότι ο ευρωσκεπτικισμός έχει αιτίες και θα πρέπει «να φτιάξουμε μία καλύτερη Ευρώπη» για να τον αντιμετωπίσουμε.



Χθες το βράδυ ο κ. Τσίπρας ζήτησε εκλογές το συντομότερο, λέγοντας πως η ετυμηγορία του λαού είναι γενναία και πεντακάθαρη.

«Με τι ηθική και πολιτική νομιμοποίηση θα διαπραγματευτεί ο κ. Σαμαράς το θέμα του χρέους με αυτά τα ποσοστά; Με τι ηθική και πολιτική νομιμοποίηση θα έρθει να επιβάλλει νέα σκληρά μέτρα, το νέο μνημόνιο που έχει ήδη αποφασίσει και έχει κρατήσει κλειστό στο συρτάρι του;», αναρωτήθηκε.

Και πρόσθεσε: «Ο σεβασμός στη δημοκρατία επιβάλλει την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία το συντομότερο δυνατό».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πότε θα γίνει ο σαρωτικός ανασχηματισμός – Ποιά τα νεα πρόσωπα που συζητιούνται – Σε ποιούς προς τα “δεξιά” θα κάνει άνοιγμα ο Σαμαράς

Ευρωεκλογές 2014: Οι πρώτοι σε σταυρούς στην Ευρωβουλή

Αποτελέσματα εκλογών: Δείτε μια προς μια όλες της Περιφέρειες της…

Ευρωεκλογές 2014: Τα διεθνή ΜΜΕ για τα ελληνικά αποτελέσματα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε