Πολιτική

Βατοπέδι: Καταθέτουν Ρουσόπουλος, Βουλγαράκης, Μπασιάκος, Κοντός

Την επόμενη εβδομάδα στην εξεταστική μαζί με Εφραιμ και Αρσένιο
 

Ο κ. Ρουσόπουλος κλήθηκε να καταθέσει την επόμενη Τετάρτη. Από το περιβάλλον του πρώην Υπουργού διαρρέεται πως δεν θα παρευρεθεί και θα τοποθετηθεί με υπόμνημα.
 
Την ίδια μέρα έχει κληθεί και ο Γιώργος Βουλγαράκης που σύμφωνα με πληροφορίες θα εμφανιστεί ενώπιον των συναδέλφων του στην εξεταστική επιτροπή και θα απαντήσει στις ερωτήσεις. Αυτό που περιμένουν όλοι από τον πρώην υπουργό Πολιτισμού είναι αν θα κινηθεί στην γραμμή που χάραξε η σύζυγό του Κατερίνα Πελέκη αλλά και ο Πέτρος Δούκας.
 
Την Τρίτη θα προηγεί η κατάθεση των ιερωμένων της μονής, αφού θα κατέβουν στην Αθήνα ο ηγούμενος Εφραίμ και ο μοναχός Αρσένιος.
 
Την Πέμπτη έχουν προγραμματιστεί για κατάθεση οι κ.κ. Αλέκος Κοντός και Ευάγγελος Μπασιάκος.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Όχι» Τασούλα σε Τσίπρα για τη δημοσιοποίηση των πρακτικών του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών μετά το δημοψήφισμα
«Όπως ξέρετε, το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών δεν προβλέπεται στο Σύνταγμα. Είναι συνεπώς άτυπο όργανο του οποίου οι συνεδριάσεις γίνονται κεκλεισμένων των θυρών»
Αλέξης Τσίπρας και Κωνσταντίνος Τασούλας 38