Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μπλοκάρουν το χαράτσι στα ακίνητα ;

Διαβάστε τα ονόματα κυβερνητικών βουλευτών που είτε κάνουν ”λεονταρισμούς” είτε θα μας γλιτώσουν από το νέο τέλος στα ακίνητα καταψηφίζοντας το στη Βουλή.

Συναγερμός έχει σημάνει στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ από διαρροές και ΟΧΙ δηλώσεις βουλευτών του πως δεν θα ψηφίσουν το απόγευμα στη Βουλή το νέο χαράτσι στα ακίνητα μέσω ΔΕΗ.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι ύποπτοι για ”ανταρσία” είναι οι Β.Κεγκέρογλου, πρώην υφυπουργός και βουλευτής Ηρακλείου και ο Βασίλης Τόγιας, βουλευτής Βοιωτίας.

Και τους δύο  έχουν ”πλευρίσει” υψηλόβαθμοι από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ώστε να ψηφίσουν ”ΝΑΙ” στην ονομαστική ψηφοφορία που θα γίνει στις 19.00 στη Βουλή.
Όπως ακούγεται πάντως στα πηγαδάκια της Βουλής, τα ”ανταλλάγματα” που ζητούν οι ”υποψήφιοι” αντάρτες είναι άσχετα με το χαράτσι στα ακίνητα, και σχετικά με την περιφέρεια τους όπως δηλαδή η έδρα ενός Εφετείου.
 
Αυτό που τρέμουν στο ΠΑΣΟΚ είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, να μην γίνει κάποια ”έκπληξη” και παραιτηθούν από το βουλευτικό τους αξίωμα.

Επίφοβος ήταν και ο βουλευτής Γ.Βούρος που όμως με γραπτή του δήλωση ξαναμπήκε στο μαντρί υποσχόμενος πως θα υπερψηφίσει το χαράτσι.

Διαβάστε επίσης :

“Γιατί ζητάω κυβέρνηση εθνικής ενότητας και εκλογές όταν δεν θα υπάρχει κίνδυνος χρεοκοπίας”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε