Πολιτική

Βουλευτής ΑΝΕΛ: Ψήφισα υπέρ της άρσης ασυλίας Καμμένου – Διέψευσε επιστροφή στη ΝΔ

Διευκρινίσεις για την χθεσινή ψηφοφορία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής έδωσε η αντιπρόεδρος της Βουλής, Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, και παράλληλα διέψευσε τα σενάρια που μιλούσαν για επιστροφή της στη ΝΔ.


Η κα Τσαρουχά, ενημέρωσε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι, κατά τη χθεσινή ψηφοφορία στην Επιτροπή Δεοντολογίας για την υπόθεση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛΛ., Πάνου Καμμένου, ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας του.
Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο κ. Καμμένος έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να πάει η υπόθεση στην δικαιοσύνη.

Πρόκειται για το εισαγγελικό αίτημα άρσης ασυλίας του κ. Καμμένου για παρακίνηση κατοίκων της Χαλκιδικής σε «λιντσάρισμα» του δημάρχου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, Χρήστου Πάχτα.

Η κ. Κόλλια- Τσαρουχά, διευκρίνισε ότι στην Επιτροπή Δεοντολογίας προηγήθηκε συζήτηση επί της πρότασης του κ. Καμμένου να επιστραφεί η δικογραφία στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, προκειμένου να κληθεί για προφορικές διευκρινίσεις. Στην ψηφοφορία επί της πρότασης αυτής, η κ. Κόλλια- Τσαρουχά δήλωσε «παρούσα», ενώ τα υπόλοιπα παρόντα μέλη της Επιτροπής ψήφισαν κατά της πρότασης.

Η ίδια επικαλείται, μάλιστα, τα πρακτικά της Επιτροπής στα οποία -όπως λέει- φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας του Πάνου Καμμένου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η επιτροπή της Βουλής είπε ναι στην άρση της ασυλίας του Καμμένου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για την κάρτα εργασίας: «Στον τουρισμό μόνο τον Μάιο δηλώθηκαν 1000% περισσότερες υπερωρίες»
Ο πρωθυπουργός τόνισε πως τον Μάιο υπήρξε τεράστια αύξηση στις υπερωρίες και ξεκαθάρισε πως αλλάζουν και στην πράξη οι καταστάσεις λόγω της εφαρμογής της ψηφιακής κάρτας εργασίας
Κυριάκος Μητσοτάκης
11
Σακελλαροπούλου: Δεν παρέλαβα ποτέ ηχητικό των πρακτικών του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών – Παυλόπουλος: Διαβιβάσθηκαν γραπτώς
«Τα συγκεκριμένα πρακτικά δεν συνοδεύονταν από ηχητικό αρχείο, είναι μόνο το γραπτό, ανυπόγραφο κείμενο», αναφέρει η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας
Η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου 6
Τζορτζ Τσούνης: «Η Γκιλφόϊλ θα είναι η καλύτερη πρέσβης που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα»
«Έχει πολλά χαρίσματα, έχει θάρρος και πιστεύει στο κράτος δικαίου και νομίζω πως τα 3,5 χρόνια που θα είναι στην Ελλάδα, θα είναι από τα καλύτερα χρόνια στις σχέσεις ΗΠΑ – Ελλάδας»
Ο Τζορτζ Τσούνης
2
Μαρινάκης: Ο Τσακαλώτος ομολόγησε στους Financial Times την εξαπάτηση των πολιτών με το δημοψήφισμα του 2015 
Ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε τον ελληνικό λαό επιτρέποντας στη μισή του κυβέρνηση να μεθοδεύει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και στην άλλη μισή να προωθεί ένα ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα
Ο Παύλος Μαρινάκης 3