Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Βούλτεψη προς ΣΥΡΙΖΑ για ΝΕΡΙΤ: Τώρα θέλετε προβολή από το “μόρφωμα” που μποϋκοτάρατε;

Βούλτεψη προς ΣΥΡΙΖΑ για ΝΕΡΙΤ: Τώρα θέλετε προβολή από το “μόρφωμα” που μποϋκοτάρατε;

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη με αφορμή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη ΝΕΡΙΤ, δήλωσε ότι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί πήραν μία μετάδοση από τη Θεσσαλονίκη.

«Ο κ. Τσίπρας πόσες θέλει; Προφανώς περισσότερες από όλους τους άλλους. Γιατί;» αναρωτήθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος, η οποία σημείωσε ότι η μόνη αλήθεια είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, που ακόμη και πρόταση μομφής υπέβαλε για το «μόρφωμα» της ΝΕΡΙΤ, παραδέχεται σήμερα ότι βρισκόταν σε προνομιακή επικοινωνία με το «μόρφωμα» που δήθεν μποϋκοτάριζε.

Η κ. Βούλτεψη συμπλήρωσε ότι στο παρασκήνιο ο ΣΥΡΙΖΑ συναλλασσόταν για να εξασφαλίζει τόσο την πλήρη και δωρεάν κάλυψη όλων των δραστηριοτήτων του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όσο και προνομιακή μεταχείριση και διπλάσια προβολή από όλα τα υπόλοιπα κόμματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συναλλασσόταν για να εξασφαλίζει τόσο την πλήρη και δωρεάν κάλυψη όλων των δραστηριοτήτων του στην Ελλάδα και το εξωτερικό
«Όλα τα άλλα είναι κουβέντες του αέρα», πρόσθεσε και επανέλαβε ότι οι κ.κ. Μακρυδημήτρης και Μορώνης ουδέποτε ενημέρωσαν, ούτε επικοινώνησαν με κανένα σχετικώς με την πρόθεσή τους να παραιτηθούν.

«Και κάτι τελευταίο: Το άλλο κόμμα που διαμαρτυρήθηκε για θέμα σχετικό με τις δραστηριότητες στη Θεσσαλονίκη είναι η Χρυσή Αυγή. Ας βγάλει ο ελληνικός λαός τα συμπεράσματά του», κατέληξε στη δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στην κα Βούλτεψη ως εξής:

«Καταφανής αδυναμία της κ. Βούλτεψη να υπερασπιστεί την πρωτοφανή και πραξικοπηματική πράξη λογοκρισίας και να δώσει εξηγήσεις για τις παραιτήσεις του προέδρου και του αναπληρωτή προέδρου της ΝΕΡΙΤ. Τα ψέματα τελείωσαν για τον πρωθυπουργό, που επειδή ο ίδιος κρύβεται για μια ακόμη χρονιά από τη ΔΕΘ και δεν δίνει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, θεωρεί ότι μπορεί να φιμώσει και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΥΡΙΖΑ: Με εντολή Σαμαρα λογοκρισία από τη ΝΕΡΙΤ

Ακέφαλη ΝΕΡΙΤ λόγω… Τσίπρα!

Όλο το παρασκήνιο των παραιτήσεων στη ΝΕΡΙΤ

Παραιτήθηκαν ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε