Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Όλο το παρασκήνιο των παραιτήσεων στη ΝΕΡΙΤ

Όλο το παρασκήνιο των παραιτήσεων στη ΝΕΡΙΤ

Πολιτικός σάλος έχει ξεσπάσει από τις παραιτήσεις του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου Αντώνη Μακρυδημήτρη και του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου κ. Ροδόλφου Μορώνη από τη ΝΕΡΙΤ.

Ποιό όμως είναι το παρασκήνιο πίσω από τις παραιτήσεις; Σημειώνεται ότι η θητεία του Προέδρου της ΝΕΡΙΤ έληγε σήμερα και έχει προκηρυχθεί διαγωνισμός για τον επόμενο Πρόεδρο ο οποίος θα έχει 5ετη θητεία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Αυγή, ο κ. Μακρυδημήτρης παραιτήθηκε γιατί η ΝΕΡΙΤ παρά την αντίδρασή του αποφάσισε να μην μεταδώσει και την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Βελίδειο το Σάββατο και την συνέντευξη Τύπου την Κυριακή.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να μεταδοθούν και οι δυο εκδηλώσεις, ωστόσο η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική και κάνει λόγο για πραξικόπημα.

Να σημειωθεί ότι η ΝΕΡΙΤ έχει αποφασίσει ότι για κάθε πολιτικό αρχηγό που θα μεταβεί στην ΔΕΘ θα μεταδώσει μόνο μια εκδήλωση.

Από το ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος κα Βούλτεψη επικοινώνησε με τον διευθυντή ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ Βασίλη Θωμόπουλο και του ζήτησε να μεταδοθεί μόνο η μια εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Με την σειρά του ο κ. Θωμόπουλος επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη και τον ενημέρωσε ότι θα μεταδοθεί μόνο η συνέντευξη Τύπου της Κυριακής.

Και το γαϊτανάκι συνεχίστηκε. Ο κ. Σκουρλέτης επικοινώνησε με τον κ. Μακρυδημήτρη και διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι δεν θα μεταδοθούν και οι δυο εκδηλώσεις. Ο παραιτηθείς πλεον Πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ διαβεβαίωσε τον κ. Σκουρλέτη ότι θα μεταδοθούν και οι δυο. Όμως όταν του διαμηνύθηκε ότι θα μεταδοθεί μόνο η μια  υπέβαλλε την παραίτησή του σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ ανάλογη ήταν και η αντίδραση του κ. Ροδόλφου Μορώνη ο οποίος μάλιστα διαμαρτυρήθηκε και μέσω ανάρτησής του στα social media.

Να σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, πατώντας στο παρελθόν υπενθυμίζει ότι η ΕΡΤ μετέδιδε τα πάντα από την ΔΕΘ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παραιτήθηκαν ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ

“Πανηγυρική επιβεβαίωση η επιστολή της EBU για τη ΝΕΡΙΤ”, σχολιάζει το Ποτάμι

Ποιο πρόσωπο αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ;

EBU σε Σαμαρά: Ασφυκτικός ο κυβερνητικός έλεγχος στη ΝΕΡΙΤ με τη νέα ρύθμιση για το Εποπτικό

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε