Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Χαμός από tweet του Νικολόπουλου – Είπε “Π@υστ@ριό” τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου – Τι του απάντησε

Φωτό - Twitter @NikNikolopoulos
Φωτό - Twitter @NikNikolopoulos

Όλα ξεκίνησαν επειδή ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπέτελ έκανε το… λάθος να αρραβωνιαστεί τον σύντροφό του. Μ’ αυτή την αφορμή, δέχτηκε στο twitter την επίθεση του Νίκου Νικολόπουλου, που είναι και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος ανατροπής, στις διατάξεις του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο Νίκος Νικολόπουλος αρχικά έκανε μία ανάρτηση στην οποία ανέφερε το εξής: “ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ …. ΠΟΥΣΤΑΡΙΩΝ !!!Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του !!”
Φωτό - Twitter @NikNikolopoulos
Όπως ήταν λογικό, δέχθηκε μεγάλες επικρίσεις εξαιτίας της παραπάνω δημοσίευσης, ωστόσο η πιο σημαντική απάντηση από όλες ήταν αυτή του… ίδιου του Λουξεμβούργιου Πρωθυπουργού, ο οποίος του απευθύνθηκε δηκτικά, αναφέροντας: “Γεια, άκουσα ότι θέλεις κάτι να μου πεις, αλλά δεν μιλάω ελληνικά. Συγγνώμη”.
Φωτό - Twitter  ‏@Xavier_Bettel

Αναδίπλωση και… αναδημοσίευση

Μετά από τον σάλο που προκλήθηκε, αλλά και τα δεκάδες καταγγελτικά μηνύματα χρηστών του twitter για το ομοφοβικό σχόλιο του κυρίου Νικολόπουλου, ο τελευταίος επανήλθε και με νέο τιτίβισμα τόνισε πως το αρχικό του σχόλιο ήταν αναδημοσίευση και όχι δικό του. “Η ανάρτηση που αντιγράψαμε. Και που άναψε φωτιές!”, ήταν η δημοσίευσή του, με τους χρήστες του twitter να αναρτούν δεκάδες σχόλια, που ως κύριο χαρακτηριστικό είχαν την προσπάθεια… “μαζέματος” από την πλευρά του κ. Νικολόπουλου.
Φωτό - Twitter @NikNikolopoulos
Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά, ανέβηκε και νέο tweet, στο οποίο ο κ. Νικολόπουλος ανέφερε: “Μετά τις χυδαίες επιθέσεις & τον οχετό ύβρεων απαντώ: “Από την Ευρώπη των Εθνών στην Ευρώπη των Κίναιδων”.. δηλαδή αυτών που κινούν την αιδώ”, αλλάζοντας ουσιαστικά την λέξη που προκάλεσε το “κύμα” αντιδράσεων, με την λέξη “κίναιδων”, κάνοντας και μία ετυμολογική ανάλυση.
Φωτό - Twitter @NikNikolopoulos

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει εκ νέου αντίδραση από την πλευρά του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου για το συγκεκριμένο ζήτημα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Γλεντάνε” Γιουνάιτεντ και Φαν Χάαλ (ΦΩΤΟ)

Νέα λειτουργία του Twitter εμφανίζει tweets από χρήστες που δεν ακολουθούμε

”Πέθαναν” τον Αντώνη Βαρδή! – Η οργισμένη απάντηση του γιου του στο twitter

Ξέσπασμα του Νίκου Αλιάγα στο twitter για ψευδή δημοσιεύματα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε