Δευτέρα, 29 Απρ.
17oC Αθήνα

Χαμός στο Twitter με την #onned! Τα… σκουπίδια και το φιάσκο!

Φωτογραφία / Twitter
Φωτογραφία / Twitter

Μία ακόμη εκλογική διαδικασία στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας καταλήγει σε φιάσκο και το Twitter… το γλεντάει! Τα σκουπίδια στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, το “οξυγόνο” και ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

“Η Νέα Δημοκρατία έχει μπει πια στην τελική ευθεία για το 10ο Τακτικό Εθνικό της Συνέδριο. Ένα Συνέδριο, στο οποίο θα κάνουμε πράξη το αίτημα των φίλων και των μελών της Νέας Δημοκρατίας για μια “Νέα Δημοκρατία από την Αρχή”, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσιάζοντας σήμερα το σύνθημα του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου του κόμματος.

Για να συνεχίσει: “Επιλέξαμε για σύνθημα του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου το “Οξυγόνο για την Ελλάδα μας”. Το οξυγόνο για να ξεφύγουμε από την ασφυξία που έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία. Το οξυγόνο για να τολμήσουμε και πάλι να ονειρευτούμε την Ελλάδα μας έτσι όπως τη θέλουμε”.

Ωστόσο, στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Επιτροπής και των μελών που θα συμμετάσχουν στο συνέδριο του κόμματος κατέληξε σε ένα ακόμη “γαλάζιο” φιάσκο.

Οι δηλώσεις και οι κατηγορίες είναι… αρκετές, ωστόσο ένα ακόμη από αυτά που σχολιάστηκαν ήταν οι εικόνες που κυκλοφορούν στα social media και δείχνουν τον συνεδριακό χώρο… μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών, ο οποίος μάλλον θυμίζει… χωματερή!

Χαρακτηριστικό είναι πως για αρκετές ώρες το hashtag #onned έχει… “γαντζωθεί” στις πρώτες θέσεις των trends στο Twitter, με τους χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου να το διασκεδάζουν!

Δείτε μερικά από τα χιλιάδες tweets:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε