Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Άδωνις Γεωργιάδης απαντά σε Νίκο Ανδρουλάκη: Ολίγιστος και ασήμαντος πολιτικός αρχηγός

Άδωνις Γεωργιάδης απαντά σε Νίκο Ανδρουλάκη: Ολίγιστος και ασήμαντος πολιτικός αρχηγός
Eurokinissi

Στην αντεπίθεση πέρασε ο υπουργός Υγείας κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε χαρακτηρίσει τον Άδωνι Γεωργιάδη «πολιτικό απατεώνα» με αφορμή τα όσα είχε πει ο υπουργός για την εισαγγελέα της ΕΥΠ, Βασιλική Βλάχου και τις παρακολουθήσεις στο κινητό του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε «πυρά» εναντίον του Νίκου Ανδρουλάκη, καθώς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποκάλεσε τον υπουργό Υγείας «πολιτικό απατεώνα».

Αφορμή τα όσα είχε πει ο κ. Γεωργιάδης για την εισαγγελέα της ΕΥΠ, Βασιλική Βλάχου και τις υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες του κ. Ανδρουλάκη.

Απαντώντας απόψε ο υπουργός Υγείας στις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στον «αέρα» του ΣΚΑΪ, έγραψε στο X (πρώην Twitter) ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ένας «ολίγιστος και ασήμαντος πολιτικός αρχηγός».

Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας:

Ο @androulakisnick πριν λίγο στις Ειδήσεις του @skaigr με χαρακτήρισε ως «πολιτικό απατεώνα» διότι ισχυρίσθηκα στην εκπομπή του κ. Αυτιά ότι η Εισαγγελεύς της ΕΥΠ αθωώθηκε για την παρακολούθηση του κινητού του και ζήτησε την απόφαση. Ιδού: https://efsyn.gr/politiki/417767_apallagi-gia-tin-eisaggelea-ton-parakoloythiseon και στην συνέχεια μου επιτέθηκε για την φωτό από το πρώτο απογευματινό χειρουργείο, την οποία ζήτησε ο ίδιος ο ασθενής…δηλ τα έβαλε όχι με μένα αλλά με τον ασθενή. Ολίγιστος και ασήμαντος πολιτικός αρχηγός».

Νίκος Ανδρουλάκης: «Ο κ. Μητσοτάκης προτιμά αντιπολίτευση life style»

«Το ΠΑΣΟΚ θα είναι δεύτερο κόμμα στις Ευρωεκλογές με αυξημένα ποσοστά», δήλωσε απόψε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «στόχος είναι ισχυρό ποσοστό αρκετά πάνω από το ποσοστό των εθνικών εκλογών πέρσι τον Ιούλιο για να ασκήσει αξιόπιστη αντιπολίτευση και να φέρει κοντά του όσους υφίστανται τις συνέπειες της πολιτικής της ΝΔ».

Κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι προτιμά μια αντιπολίτευση life style. «Θέλει την αντιπολίτευση να είναι άλλοθι στην πολιτική του».

Ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε τα ευρήματα πρόσφατης δημοσκόπησης συγκεκριμένης εταιρείας όπου κατέταξε το ΠΑΣΟΚ στην τρίτη θέση με δεύτερο τον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι διογκώθηκαν σκόπιμα από ορισμένα ΜΜΕ.

Επέκρινε έντονα την κυβέρνηση για άλλη μια φορά για συγκάλυψη στην υπόθεση των Τεμπών επικαλούμενος δηλώσεις της Ευρωπαίας Εισαγγελέα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διευκρίνισε ότι δεν υπήρξαν αποκλεισμοί στη χθεσινή (σ.σ. 13.03.2024) εκδήλωση για το Περιβάλλον στην οποία παρών ήταν ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ενώ είχαν προσκληθεί και ήταν δικαιολογημένα απόντες οι Χάρης Δούκας και Γιάννης Μανιάτης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις