Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Άδωνις Γεωργιάδης από Βοστώνη: Ομογενείς τα ήξεραν όλα για το «καλάθι του νοικοκυριού»

Άδωνις Γεωργιάδης από Βοστώνη: Ομογενείς τα ήξεραν όλα για το «καλάθι του νοικοκυριού»
Φωτογραφία Facebook /

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης βρίσκεται στις ΗΠΑ και αποφάσισε μεταξύ άλλων να επισκεφθεί και μία νέα αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Βοστώνη. Όπως έγραψε, σε ανάρτησή στα social media, συνάντησε και ομογενείς που ήξεραν για το «καλάθι του νοικοκυριού». 

Η επιλογή για την επίσκεψη του υπουργού στην συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Βοστώνη δεν ήταν τυχαία, καθώς αυτή ιδρύθηκε από Έλληνα ομογενή. Και όπως διαπίστωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, το κατάστημα «ήταν γεμάτο με ελληνικά προϊόντα». Εκεί, συνάντησε και ομογενείς που γνώριζαν τα πάντα για το «καλάθι του νοικοκυριού». 

«Έπεσα σε ομογενείς που τα ήξεραν όλα για το Καλάθι. Εδώ στην Βοστώνη που είμαι σήμερα, μετά την ραδιοφωνική μου συνέντευξη για τις επενδύσεις στην Ελλάδα, επισκέφθηκα μία νέα αλυσίδα Super Market που ίδρυσε ένας Έλληνας ομογενής μας, ο κ. Δημουλάς» αναφέρει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του στο Facebook. 

«Σε 5 χρόνια πηγαίνει ήδη εξαιρετικά. Εκεί που ετοιμαζόμουν όμως να κάνω πλάκα με την ονομασία: “Το Καλάθι της Αγοράς…” έπεσα σε ομογενείς που τα ήξεραν όλα για το “Καλάθι”» προσθέτει. 

«Το καλύτερο όμως είναι ότι το κατάστημα ήταν γεμάτο με Ελληνικά προϊόντα. Με τέτοιες ενέργειες φθάσαμε φέτος σε ρεκόρ όλων των εποχών στις Εξαγωγές μας. Αυτή την Ελλάδα θελουμε», καταλήγει η ανάρτηση του υπουργού. 

Δείτε την ανάρτηση του:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις