Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Άδωνις Γεωργιάδης: Εμφανίστηκε σε ολόγραμμα σε τρεις προεκλογικές ομιλίες ταυτόχρονα

Άδωνις Γεωργιάδης: Εμφανίστηκε σε ολόγραμμα σε τρεις προεκλογικές ομιλίες ταυτόχρονα

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά… τρεις ομιλίες, σε τρία διαφορετικά σημεία, έκανε ταυτόχρονα ο Άδωνις Γεωργιάδης και άφησε τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό. Κι αυτό γιατί, οι παρευρισκόμενοι είδαν έκπληκτοι το… ολόγραμμα του Άδωνι Γεωργιάδη να εμφανίζεται μπροστά τους, για την προεκλογική του συγκέντρωση!

«Με τα ολογράμματα που παρουσιάζουμε, εγκαινιάζουμε τη νέα εποχή στην πολιτική επικοινωνία…» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μόλις εμφανίστηκε ή καλύτερα, το… ολόγραμμά του.

«Αυτό που κάνω σήμερα είναι ένα μήνυμα: Ποια Ελλάδα θέλουμε. Θέλουμε την Ελλάδα της μιζέριας; Ή θέλουμε την Ελλάδα των ίσων ευκαιριών; Ή θέλουμε την Ελλάδα της προόδου και της νέας εποχής»;

Για να μπορέσει να υλοποιηθεί το… τριπλό εγχείρημα, «επιστρατεύτηκαν» τρεις παρουσιαστές για τα τρία διαφορετικά σημεία: Η Ευγενία Μανωλίδου, ο Μάκης Πουνέντης και ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

Και οι τρεις προλόγησαν τον Άδωνι Γεωργιάδη στα τρία σημεία που θα μιλούσε και ξαφνικά, εμφανίστηκε ταυτόχρονα και στα τρία σημεία για την ομιλία του: Στο Ψυχικό, το Μαρούσι και το Γαλάτσι…

 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις