Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Άδωνις Γεωργιάδης και Κώστας Ζαχαριάδης «σκοτώθηκαν» στον ΑΝΤ1 – «Είσαι ψεύτης και απατεώνας»

Άδωνις Γεωργιάδης και Κώστας Ζαχαριάδης «σκοτώθηκαν» στον ΑΝΤ1 – «Είσαι ψεύτης και απατεώνας»

Σε άγρια κόντρα ήρθαν Άδωνις Γεωργιάδης και Κώστας Ζαχαριάδης με αφορμή τις παρακολουθήσεις αλλά και την ακρίβεια.

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», οι Άδωνις Γεωργιάδης και Κώστας Ζαχαριάδης ανέβασαν αρχικά τους τόνους για την υπόθεση των παρακολουθήσεων και για την επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου.

«Εφόσον έχει ακολουθήσει η ΕΥΠ την νόμιμη διαδικασία και έχει ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας καλώς τους παρακολουθούσε. Δεν μπορεί να γίνεται έρευνα της ΕΥΠ και τα αποτελέσματα της να πηγαίνουν στο “Documento”».» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μεταξύ άλλων, με τον κ. Ζαχαριάδη να μιλά σε έντονο ύφος για γκανγκστερική κυβέρνηση η οποία παρακολουθεί τους πάντες.

«Όχι να μας παρακολουθούν και να μας μαλώνουν κιόλας» είπε χαρακτηριστικά, ενώ ο υπουργός Ανάπτυξης τον καλούσε να ζητήσει συγγνώμη για την υπόθεση της NOVARTIS.

Ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε προς το τέλος της συζήτησης στο πάνελ, όταν το θέμα ήταν πια η ακρίβεια. Αναλύοντας αρχικά το market pass, η κουβέντα έφτασε και στις εταιρείες που μειώνουν το προϊόν στις συσκευασίες, χωρίς να αλλάξουν το μέγεθος, και διατηρώντας την ίδια τιμή.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε σε μια ρήση του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος είχε πει «αυτό δεν είναι αισχροκέρδεια είναι ληστεία», ζητώντας από τον Κώστα Ζαχαριάδη να πει με ονοματεπώνυμα ποιοι είναι οι «ληστές». Ο κ. Ζαχαριάδης δεν έκανε κάτι τέτοιο, και ο Άδωνις Γεωργιάδης φώναζε σχεδόν μπροστά στο πρόσωπό του «είσαι ψέυτης και απατεώνας», με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να του λέει «ήρεμα».

Δείτε από το 15:18

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις