Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Κάνει αγωγή στη Novartis! video

Την τακτική... φουλ επίθεση επιλέγει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με την υπόθεση Novartis.

Αγωγή κατά της πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας Novartis ανακοίνωσε ότι κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Η αγωγή γίνεται για διασυρμό της αξιοπρέπειάς του, όπως τόνισε ο ίδιος μιλώντας το βράδυ της Τρίτης, 13.11.2018, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήγησε ότι οι δικηγόροι του Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Αθανάσιος Πλεύρης κατέθεσαν την αγωγή του κατά της εταιρείας, με την οποία ζητά ως αποζημίωση 2 εκατ. ευρώ τα οποία εφόσον επιδικασθούν θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Δείτε το κείμενο της αγωγής

[pdf-embedder url=”https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2018/11/agogi_adoni.pdf”]

«Δεν μπορεί η εταιρεία αυτή επί ένα χρόνο να σιωπά επειδή τα έχει φτιάξει με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Επί υπουργίας μου στο Υγείας είχε ζημίες, επί υπουργίας Ξανθού -Πολάκη έχει μεγάλα κέρδη. Για να κρατήσει τα κέρδη της, επιτρέπει τον διασυρμό μου κατά τρόπο πρωτοφανή», τόνισε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ συνέχισε λέγοντας πως η εταιρεία θα έπρεπε να έχει κάνει εδώ και ένα χρόνο εσωτερικό έλεγχο για να διαπιστωθεί «αν έχω πάρει έστω ένα ευρώ από τον κ. Φρουζή».

Τέλος, απαντώντας στο επιχείρημα της Novartis για την μυστικότητα της προδικασίας, ο αντιπρόεδρο της ΝΔ τόνισε ότι αυτό έχει παραβιαστεί αφού «είμαστε στα μανταλάκια».

Δείτε όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βουλή: Το ΠΑΣΟΚ ζητά αναπληρωματικές εκλογές για τις 3 έδρες μετά την απόφαση του εκλογοδικείου για τους Σπαρτιάτες
Ο Παναγιώτης Δουδωνής εγκαλεί την κυβέρνηση γιατί «μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα προκήρυξης των αναπληρωματικών εκλογών»
Οι θέσεις όπου κάθονταν οι βουλευτές των Σπαρτιατών στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής 1
Επιστολή Ανδρουλάκη σε Κακλαμάνη: Να συγκληθεί η Ολομέλεια της Βουλής για τις εξελίξεις στη Γάζα
«Η Βουλή των Ελλήνων δεν μπορεί παρά να αρθρώσει τη δική της διακριτή φωνή απέναντι στον ανθρώπινο πόνο, την καταστροφή, τη συστηματική εθνοκάθαρση -χωρίς ισορροπίες και ίσες αποστάσεις απέναντι στη φρίκη»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 2
Κυριάκος Μητσοτάκης από το 3ο Γυμνάσιο Ζωγράφου: Έως τις αρχές Σεπτεμβρίου θα έχουν ανακαινιστεί 431 σχολεία
«Κάθε εξωτερικός προαύλιος χώρος που ανακαινίζεται μας δίνει την δυνατότητα να επενδύσουμε ακόμα περισσότερο στο ανοικτό σχολείο για να μπορούν όλα τα παιδιά της γειτονιάς να αθλούνται», τονίζει ο πρωθυπουργός
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο 3ο γυμνάσιο Ζωγράφου 14