Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Παύλος Πολάκης παρεμβαίνει και ασκεί bullying στους δικαστές, σιγά μη τον φοβούνται

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της προσφυγής του στη δικαιοσύνη κατά του Παύλου Πολάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης  καταγγέλλει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για απόπειρα παρέμβασης στη δίκη για τον Σταμάτη Πουλή.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, απαντά στην διαδικτυακή επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος του ο Παύλος Πολάκης.

Αφορμή αποτέλεσε η υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ και η δίκη για την οποία βρίσκονται στο εδώλιο ο πρώην εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτης Πουλής, και η σύζυγός του, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου.

Ο υπουργός Υγείας, στην ανάρτησή του σημειώνει ότι ο Παύλος Πολάκης καθημερινά κατηγορούσε τον κ. Πουλή ότι είναι ένοχος, ασκώντας παράνομη πίεση να ασκηθούν διώξεις και bullying στους δικαστές.

«Παρεμβαίνει εκ νέου σε μία εν εξελίξει διαδικασία, προσπαθώντας να πιέσει τους Δικαστές προς την ενοχή, ενώ γνωρίζει ότι οι εισαγγελικές προτάσεις εξ ορισμού είναι καταδικαστικές», αναφέρει σχετικά και σημειώνει ότι «οι Δικαστές δεν υποκύπτουν σε τέτοιου τύπου παράνομες παρεμβάσεις και ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους με γνώμονα την συνείδηση τους και μόνον. Εγώ εμπιστεύομαι την Δικαιοσύνη σιγά μήν φοβούνται τον Πολάκη!».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Ο @pavpol2222 ως εν ενεργεία Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας έβγαινε κάθε μέρα και έλεγε ότι ο @stamatispoulis είναι ένοχος, ασκώντας, σύμφωνα και με την απόφαση του ΕΔΔΑ, παράνομη πίεση για να ασκηθούν διώξεις. Ήρθε στο Δικαστήριο ασκώντας bullying στους Δικαστές, παράτυπα ενώ δεν ήταν διάδικος, οι οποίοι τον δέχθηκαν στην Δίκη την ίδια στιγμή που κατηγορούσε την Δικαιοσύνη ως πιασμένη, για να μην αφήσει τους Δικαστές να αποφασίσουν ελευθέρως ως το Σύνταγμα ορίζει. Τώρα παρεμβαίνει εκ νέου σε μία εν εξελίξει διαδικασία, προσπαθώντας να πιέσει τους Δικαστές προς την ενοχή, ενώ γνωρίζει ότι οι εισαγγελικές προτάσεις εξ ορισμού είναι καταδικαστικές, πάλι κάνει παρέμβαση! Είμαι βέβαιος ότι οι Δικαστές δεν υποκύπτουν σε τέτοιου τύπου παράνομες παρεμβάσεις και ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους με γνώμονα την συνείδηση τους και μόνον. Εγώ εμπιστεύομαι την Δικαιοσύνη σιγά μήν φοβούνται τον Πολάκη! (Και πώς προδικάζει το αποτέλεσμα της Δίκης ο κ. Πολάκης ξέρει κάτι;)»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κύκλοι Καρυστιανού κατά Λιάγκα: Στην εκδήλωση της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» είδε μόνο γραφικούς και ψεκασμένους
«Θα τον συμβουλεύαμε να μην αναφέρει στον αέρα ότι παρακολούθησε μόλις για ένα τέταρτο, μία δίωρη πολιτική εκδήλωση, την οποία σχολίαζε επί μισή ώρα στο πρωϊνάδικό του»
Μαρία Καρυστιανού 62
Μαρία Γρατσία: «Υπάρχουν γονείς και τραυματίες των Τεμπών οι οποίοι υπέγραψαν ως ιδρυτικά μέλη του κόμματος της Καρυστιανού»
«Οι αναφορές οι οποίες κάνουν μνεία ακραίων προσεγγίσεων είναι άτοπες και καθόλα αβάσιμες, κριτήριο λοιπόν δεν είναι ούτε το Δεξιά ούτε το Αριστερά», είπε η δικηγόρος
Γρατσια
«Κανένας αιφνιδιασμός της Κοβέσι» - Η απάντηση του υπουργείου Δικαιοσύνης στην επιστολή διαμαρτυρίας για την τροπολογία για τα πολιτικά πρόσωπα
Η απάντηση του υπουργείου ήρθε μετά την επιστολή που έστειλε η Εισαγγελέας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή καταγγέλλοντας «σοβαρές αμφιβολίες» για τη συνεργασία των ελληνικών αρχών
Λάουρα Κοβέσι 13
Ειρήνη Αγαπηδάκη: Το «ευχαριστώ» σε γιατρούς και νοσηλεύτριες μετά την αδιαθεσία που αισθάνθηκε στη Βουλή – «Τίποτε σοβαρό, λίγη ξεκούραση»
«Ευγνώμων στις νοσηλεύτριες, τους γιατρούς που μας φροντίζουν. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις αμέτρητες ευχές. Τίποτε σοβαρό, λίγη ξεκούραση και συνεχίζουμε τη δουλειά, για όσα οφείλουμε στους πολίτες»
Η Ειρήνη Αγαπηδάκη
Νέα ανάρτηση Τσίπρα για το κόμμα του με σύνθημα του Ανδρέα Παπανδρέου - «Στο ραντεβού με την Ιστορία, ας είμαστε όλοι εκεί»
«Στο ραντεβού με την ιστορία, ας είμαστε όλοι εκεί» γράφει ο Αλέξης Τσίπρας στην ανάρτησή του. Μια φράση που αγαπούσε να χρησιμοποιεί ο ιστορικός ηγέτης του ΠΑΣΟΚ
Αλέξης Τσίπρας 41
Μαρία Καρυστιανού: «Στελέχη του κινήματός μας είναι αποκλειστικά και μόνο πρόσωπα που θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα μας»
Σε διευκρινίσεις για τα στελέχη του προχώρησε το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού κάνοντας λόγο για «δημοσιεύματα, που επιχειρούν να διαστρεβλώσουν και να παρουσιάσουν θέσεις μεμονωμένων υποστηρικτών του Κινήματος ως θέσεις του ίδιου του Κινήματος»
Η Μαρία Καρυστιανού 19