Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης σε Πολάκη για Κοκλώνη: Νόμος του ΣΥΡΙΖΑ, ρεζίλι ο Παύλος

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέα κόντρα ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη ξέσπασε σήμερα (19.11.2022). Αυτή τη φορά αιτία ο Αναπτυξιακός Νόμος και ο… Νίκος Κοκλώνης.

Ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του, το πρωί του Σαββάτου, ανέφερε ότι η εταιρία του Νίκου Κοκλώνη, με 4.000 μετοχικό κεφάλαιο, πήρε χρηματοδότηση 9 εκατ. ευρώ από τον Αναπτυξιακό Νόμο. Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν… άργησε να του απαντήσει.

Το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας «BARKINGWELL PROGRESS» υπήχθη στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων τηρώντας τους όρους και τα κριτήρια του νόμου, ανέφερε σε δική του ανάρτηση ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Ως προς τις νέες κατηγορίες του Πολάκη κατά του κ. Κοκλώνη, τα πραγματικά περιστατικά έχουν ως εξής:

Το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας “BARKINGWELL PROGRESS” υπήχθη στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 ν.4399/2016 (Ε’ κύκλος), τηρώντας τους όρους και τα κριτήρια του νόμου. Η ενίσχυση του εν λόγω επενδυτικού σχεδίου ανέρχεται σε ύψος περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ και αναμένεται να δημιουργήσει 20 νέες θέσεις εργασίας. Η καταβολή της επιχορήγησης εξαρτάται από την υλοποίηση της.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις (νεοσύστατη εταιρεία, χαμηλό μετοχικό κεφάλαιο κλπ) που αναφέρει η καταγγελία, είναι όπως ακριβώς προβλεπόταν στον Νόμο του Σύριζα, τον οποίο και έχει ψηφίσει ο ίδιος ο κ. Πολάκης. Με το νέο νόμο μας αυτά έχουν αφαιρεθεί. Κοινώς έγινε ρεζίλι ο Παύλος!».

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη 

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Γεια σου ρε Άδωνη, γεια σου ρε Παπαθανάση με τον Αναπτυξιακό σας!!!!

«Άλλος με τη βάρκα μας» το καταντήσατε!!!!

Πάλι εταιρεία με 4 χιλιάρικα μετοχικό κεφάλαιο εγκρίνεται να χρηματοδοτηθεί για πρόγραμμα  ύψους ΕΝΝΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ!!!

(«γνωστού παρουσιαστή» λέει, εγώ σήμερα τον έμαθα, δεν βλέπω εδώ και χρόνια ούτε ως ζάπινγκ τα υποπροϊόντα  των λάιφ σταιλ εκπομπών)

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πυρά Παππά κατά της κυβέρνησης: «Ένα ευρώ στην κοινωνία, επτά στους δανειστές»
Στο στόχαστρο του μπαίνει η πολιτική των πρόωρων αποπληρωμών του δημόσιου χρέους και υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση εξοφλεί δάνεια χαμηλού επιτοκίου την ώρα που η χώρα δανείζεται ακριβότερα από τις αγορές
Ο Νίκος Παππάς 9
Ο Μητσοτάκης ευχήθηκε χρόνια πολλά στη Μαντόνα για τα γενέθλιά της – «Έλα ξανά του χρόνου»
Το βράδυ της Πέμπτης η Μαντόνα ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από φωτογραφίες και βίντεο από το εορταστικό κλίμα με τον Μητσοτάκη να το αναδημοσιεύει με στόρι
Κυριάκος Μητσοτάκης 24
Αντώνης Σαμαράς για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: «Μακριά από ιδεολογικές μεμψιμοιρίες αποχαιρετώ με συγκίνηση τον σπουδαίο, πολιτικό στοχαστή»
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον διακεκριμένο ακαδημαϊκό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, υπογραμμίζοντας τη συμβολή του στη μελέτη της ελληνικής κοινωνίας
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς
Σκληρή απάντηση του ΥΠΕΞ στην Τουρκία μετά τις αντιδράσεις για το χωροταξικό για τις ΑΠΕ: «Το καθεστώς κυριαρχίας στο Αιγαίο είναι απολύτως ξεκάθαρο»
Διπλή παρέμβαση από τα τουρκικά υπουργεία Εξωτερικών και Αμυνας κατά του ελληνικού ενεργειακού σχεδιασμού – «Παράνομα» και χωρίς έννομο αποτέλεσμα τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα, απαντά η Αθήνα
Αιγαίο, άσκηση, φρεγάτες 126
Ρένα Δούρου: «Η Τουρκία επαναφέρει τις γκρίζες ζώνες» – Πυρά στην κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά
Η πρόεδρος της ΚΟ και τομεάρχισσα Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί το Μαξίμου ότι παραμένει σε ρόλο «σχολιαστή / παρατηρητή», την ώρα που η Άγκυρα επαναφέρει τις αμφισβητήσεις της στο Αιγαίο και επιμένει στη «Γαλάζια Πατρίδα»
Η Ρένα Δούρου
ΠΑΣΟΚ κατά Πιερρακάκη: «Απύθμενο θράσος, κρατήσαμε τη χώρα στο ευρώ» – «Θα ήταν υπουργός της δραχμής»
Σφοδρή απάντηση στη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών - «Δεν δεχόμαστε υποδείξεις από πολιτικούς που περιφέρουν τις φιλοδοξίες τους από το ένα κόμμα στο άλλο»
Κυριάκος Πιερρακάκης 19