Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Άδωνις Γεωργιάδης σε Πολάκη για Κοκλώνη: Νόμος του ΣΥΡΙΖΑ, ρεζίλι ο Παύλος

Άδωνις Γεωργιάδης σε Πολάκη για Κοκλώνη: Νόμος του ΣΥΡΙΖΑ, ρεζίλι ο Παύλος

Νέα κόντρα ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη ξέσπασε σήμερα (19.11.2022). Αυτή τη φορά αιτία ο Αναπτυξιακός Νόμος και ο… Νίκος Κοκλώνης.

Ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του, το πρωί του Σαββάτου, ανέφερε ότι η εταιρία του Νίκου Κοκλώνη, με 4.000 μετοχικό κεφάλαιο, πήρε χρηματοδότηση 9 εκατ. ευρώ από τον Αναπτυξιακό Νόμο. Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν… άργησε να του απαντήσει.

Το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας «BARKINGWELL PROGRESS» υπήχθη στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων τηρώντας τους όρους και τα κριτήρια του νόμου, ανέφερε σε δική του ανάρτηση ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Ως προς τις νέες κατηγορίες του Πολάκη κατά του κ. Κοκλώνη, τα πραγματικά περιστατικά έχουν ως εξής:

Το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας “BARKINGWELL PROGRESS” υπήχθη στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 ν.4399/2016 (Ε’ κύκλος), τηρώντας τους όρους και τα κριτήρια του νόμου. Η ενίσχυση του εν λόγω επενδυτικού σχεδίου ανέρχεται σε ύψος περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ και αναμένεται να δημιουργήσει 20 νέες θέσεις εργασίας. Η καταβολή της επιχορήγησης εξαρτάται από την υλοποίηση της.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις (νεοσύστατη εταιρεία, χαμηλό μετοχικό κεφάλαιο κλπ) που αναφέρει η καταγγελία, είναι όπως ακριβώς προβλεπόταν στον Νόμο του Σύριζα, τον οποίο και έχει ψηφίσει ο ίδιος ο κ. Πολάκης. Με το νέο νόμο μας αυτά έχουν αφαιρεθεί. Κοινώς έγινε ρεζίλι ο Παύλος!».

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη 

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Γεια σου ρε Άδωνη, γεια σου ρε Παπαθανάση με τον Αναπτυξιακό σας!!!!

«Άλλος με τη βάρκα μας» το καταντήσατε!!!!

Πάλι εταιρεία με 4 χιλιάρικα μετοχικό κεφάλαιο εγκρίνεται να χρηματοδοτηθεί για πρόγραμμα  ύψους ΕΝΝΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ!!!

(«γνωστού παρουσιαστή» λέει, εγώ σήμερα τον έμαθα, δεν βλέπω εδώ και χρόνια ούτε ως ζάπινγκ τα υποπροϊόντα  των λάιφ σταιλ εκπομπών)

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις