Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Άδωνις Γεωργιάδης: Στηρίζει τον Ανδρέα Παπαμιμίκο! “Άδικη η κριτική”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την στήριξη του Άδωνι Γεωργιάδη έχει ο γενικός γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, μετά την θύελλα αντιδράσεων για τον πρόωρο, όπως αποδείχτηκε, αποκλεισμό του πρώτου από την μάχη της διαδοχής για την αρχηγία του κόμματος. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο.

Μπορεί οι σχέσεις των υποψηφίων αρχηγών της Νέας Δημοκρατίας να είναι άψογες, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις όλων, ωστόσο το ζήτημα του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε τσουνάμι αντιδράσεων! Ο βουλευτής της ΝΔ κατέθεσε με 8 λεπτά καθυστέρηση τον φάκελο για την υποψηφιότητά του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να θεωρηθεί άκυρη ως εκπρόθεσμη!

Η απόφαση αυτή της ΚΕΦΕ, της οποίας προεδρεύει ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Καταρχάς όλων των υπόλοιπων υποψηφίων. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσαν αντίθετοι στον αποκλεισμό του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ειδικά το ρήγμα μεταξύ Μεϊμαράκη – Παπαμιμίκου μοιάζει αγεφύρωτο. Στην συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, άλλωστε, ο Βαγγέλος Μεϊμαράκης δήλωσε πως έχει να μιλήσει με τον γενικό γραμματέα του κόμματος από το βράδυ των εκλογών!

Το σίριαλ για την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη έλαβε τέλος το πρωί του Σαββάτου, αφού μετά την ένσταση που κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ, η ΚΕΦΕ συνεδρίασε και άναψε τελικά το “πράσινο φως” στο να τρέξει στην κούρσα της διαδοχής.

Οι κόντρες στο εσωτερικό της ΝΔ δεν φαίνονται να τελειώνουν εδώ, όμως ο Άδωνις Γεωργιάδης με “τιτίβισμά” του δηλώνει την υποστήριξή του στον Ανδρέα Παπαμιμίκο. Άλλωστε και αμέσως μετά την απόφαση της ΚΕΦΕ, ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να διευκρινίσει πως το λάθος είναι δικό του και όχι της ΚΕΦΕ.

Λέει, λοιπόν, στο tweet ο Άδωνις Γεωργιάδης:

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε