Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Άδωνις για Καμμένο: τον λύντσαραν αυτοί που δε θέλουν την Ελληνικός Χρυσός

Άδωνις για Καμμένο: τον λύντσαραν αυτοί που δε θέλουν την Ελληνικός Χρυσός

Άκρως ειρωνικός προς τον Πάνο Καμμένο εμφανίστηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την επίθεση που δέχτηκε στο Κερατσίνι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Το πρώτο… χτύπημα από τον Άδωνι Γεωργιάδη ήρθε όταν ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, στάθηκε στο ποιοι ήταν εκείνοι που επιτέθηκαν στον Πάνο Καμμένο. Αντεξουσιαστές, άνθρωποι που όμως… συμφωνούν σε ένα θέμα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων: στην επένδυση της Ελληνικός Χρυσός στη Χαλκιδική.

Και μοιραία οι ίδιοι τους οποίους ο Πάνος Καμμένος κάλεσε να λυντσάρουν τον Χρήστο Πάχτα.

Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί που του επιτέθηκαν; Αυτοί που κάνουν επεισόδια και στη Χαλκιδική και δε θέλουν να προχωρήσει η επένδυση στα μεταλλεία χρυσού, σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Το δεύτερο… χτύπημα ήρθε για ένα πουκάμισο. Για το ματωμένο πουκάμισο του Πάνου Καμμένου για την ακρίβεια. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δέχτηκε χτυπήματα και στο πρόσωπο με συνέπεια να ανοίξει η μύτη του. Όταν το βράδυ έκανε δηλώσεις έξω από το Ναυτικό Νοσοκομείο όπου πήγε για προληπτικές εξετάσεις, το πουκάμισό του ήταν γεμάτο αίματα.

«Άτυχος ο κύριος Καμμένος δεν βρέθηκε ένας συνεργάτης του να του δώσει ένα καθαρό πουκάμισο. Κυκλοφορούσε για τρεις ώρες με το λερωμένο πουκάμισο», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ιατροδικαστή ο Π. Καμμένος – Εντολή της αστυνομίας μετά την επίθεση εναντίον του

Π. Καμμένος: Ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης εις βάρος μου οι δημοσιογράφοι Καψής και Πορτοσάλτε

Στο νοσοκομείο ο Πάνος Καμμένος μετά τον ξυλοδαρμό του στο Κερατσίνι – ΒΙΝΤΕΟ

Κλωτσιές και μπουνιές στον Πάνο Καμμένο στο σημείο που δολοφόνησε ο χρυσαυγίτης τον Παύλο Φύσσα – Του άνοιξαν τη μύτη – ΒΙΝΤΕΟ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε