Πολιτική

Aegean: Συλλυπητήρια πολιτικών για τον θάνατο του προέδρου Θεόδωρου Βασιλάκη

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του προέδρου της Aegean, Θεόδωρου Βασιλάκη, ο οποίος έφυγε σήμερα (17.05.2018) από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, εκφράζουν πρόσωπα του πολιτικού κόσμου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, δήλωσε: “Ο Θεόδωρος Βασιλάκης υπήρξε ένας δραστήριος επιχειρηματίας και επιφανής οικονομικός παράγοντας του τόπου, η εμβέλεια του οποίου ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα. Για την απώλειά του εκφράζω βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.

“Ο θάνατος του Θόδωρου Βασιλάκη με λύπησε πολύ. Εκτός από σπουδαίος επιχειρηματίας ήταν εξαίρετος άνθρωπος. Αυτοδημιούργητος, καινοτόμος, άψογος εργοδότης. Η Aegean είναι σήμερα πυλώνας του τουρισμού μας. Στη σύζυγο και τους γιους του εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια”, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Ο ιδρυτής και Πρόεδρος της AEGEAN ήταν από τους κορυφαίους Έλληνες επιχειρηματίες και συνέδεσε το όνομά του με την προσπάθεια ανάδειξης του ελληνικού τουρισμού όχι μόνο μέσω της αεροπορικής εταιρείας του αλλά και με σειρά πρωτοβουλιών σε πολλούς τομείς.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων διακρινόταν για το ήθος, την εργατικότητα, την επιμονή στην εκπλήρωση των στόχων του”, αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής.

Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, εξέφρασε ο Βασίλης Λεβέντης.
“Ο Θεόδωρος Βασιλάκης συνέβαλε τα μέγιστα στην διατήρηση της εμπορικής και επιβατικής αεροπορίας. Ευχόμαστε η οικογένεια του να συνεχίσει το μεγάλο και σπουδαίο έργο του”, αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

[read4more]

“Ο θάνατος του Θεόδωρου Βασιλάκη κάνει το ελληνικό επιχειρείν πιο φτωχό και η Αθήνα χάνει έναν σημαντικό εταίρο στην προσπάθειά της να φτάσει ψηλότερα. Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μου στην οικογένειά του”, δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Από την πλευρά της, η Όλγα Κεφαλογιάννη έγραψε στο Twitter: “Εμβληματική επιχειρηματική προσωπικότητα, πρωτοπόρος του ελληνικού τουρισμού, εξαιρετικός άνθρωπος και καλός φίλος, ο Θεόδωρος Βασιλάκης δεν είναι πια κοντά μας. Θα μας λείψει! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στον ΣΕΛΠΕ: «Πρέπει να σεβόμαστε τον πολίτη, δεν είμαστε εκ προοιμίου αναντικατάστατοι» – Πρόκληση και εργαλείο η AI
Ο πρωθυπουργός μίλησε για τις αλλαγές που φέρνει η τεχνητή νοημοσύνη, τον ανταγωνισμό από τις κινεζικές πλατφόρμες και την ανάγκη η ανάπτυξη της οικονομίας να φτάνει στην τσέπη των πολιτών
Κυριάκος Μητσοτάκης
Σκληρή απάντηση ΥΠΕΞ σε Φιντάν για το Αιγαίο: «Η Ελλάδα δικαιούται να διασφαλίζει την άμυνά της - Η Τουρκία διατηρεί το casus belli»
Η Αθήνα απορρίπτει τις αιτιάσεις της Άγκυρας για αποστρατιωτικοποίηση των νησιών και απαντά στον επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας που χαρακτήρισε τη στρατιωτική παρουσία «απειλή»
Χακάν Φιντάν και Γιώργος Γεραπετρίτης
Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 31%, ΕΛΑΣ 15,9% – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ, η Καρυστιανού μπαίνει Βουλή με 4,8%
Οκτακομματική Βουλή, με 126 έδρες στην «γαλάζια» παράταξη - Στο 16,9% οι αναποφάσιστοι - Πώς αξιολογούνται οι εξαγγελίες Μητσοτάκη, Τσίπρα και Ανδρουλάκη από τη ΔΕΘ - «Αγκάθι» η ακρίβεια
Τσίπρας, Καρυστιανού, Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης
52
Οι κινήσεις Κασιδιάρη για τις εκλογές μετά την αποφυλάκιση: Το σενάριο της Ένωσης των Ελλήνων, τι ισχύει για Νίκη και Παλμό
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή στο Live News, στο μικροσκόπιο βρίσκονται κόμματα εκτός Βουλής - Τη Δευτέρα αναμένεται να τοποθετηθεί ο ίδιος για τα επόμενα βήματά του
Ηλίας Κασιδιάρης, αποφυλάκιση
5
Νέες «φωτιές» στο ΠΑΣΟΚ για τις συνεργασίες: Μετά το άνοιγμα Πάνα στην ΕΛΑΣ, η Αναστασίου δείχνει ΣΥΡΙΖΑ - Συνάντηση Ανδρουλάκη με βουλευτές
Δεύτερη παρέμβαση μέσα σε δύο ημέρες ανοίγει τη συζήτηση για τις μετεκλογικές συνεργασίες – Η Χαριλάου Τρικούπη είχε χαρακτηρίσει «άστοχες προσωπικές απόψεις» τις δηλώσεις Πάνα
Αναστασίου, Ανδρουλάκης, Πάνας
11