Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Θετικά εμφανίζονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ

Θετικά εμφανίζονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην επιλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr

Αύριο το θέμα θα συζητηθεί στον πρωινό καφέ και στην συνεχεία θα συγκληθούν τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Νωρίτερα για αντιπερισπασμό έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να προτείνει την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όπως ανέφεραν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με την κυβέρνηση και τον κ. Μητσοτακη που λειτούργησε εξαρχής με όρους επικοινωνιακής διαχείρισης και ευτέλισε το θεσμό του ΠτΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισε το ζήτημα της εκλογής του ΠτΔ με όρους σοβαρότητας και θεσμικής υπευθυνότητας.

Αυτό θα πράξουμε και τώρα”, έλεγαν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ,“σε αντίθεση με κ. Μητσοτακη που ανακοίνωσε σήμερα την επιλογή του για αντίπερισπασμο στο φιάσκο με το Λιβυκό και το μεταναστευτικό”. Θα συγκληθούν τα όργανα του κόμματος και στη συνέχεια ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα ανακοινώσει την στάση του κόμματος στο ζήτημα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις