Πολιτική

Αισιόδοξοι Παπαδημητρίου και Χαρίτσης για το Eurogroup

Αισιόδοξος ότι θα δοθεί πολιτική ώθηση για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης στην συνεδρίαση του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομίας Δημήτηρης Παπαδημητρίου στο περιθώριο εκδήλωσης της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης εμφανίστηκε, επίσης, αισιόδοξος, σημειώνοντας ότι από την πλευρά της Ελληνικής κυβέρνησης έχει γίνει η απαραίτητη δουλειά για να κλείσει η συμφωνία και ότι οι θεσμοί θα πρέπει να τηρήσουν το δικό τους μέρος της συμφωνίας. “Τίποτα πέραν αυτού” σημείωσε ο ίδιος.

“Η κυβέρνηση – είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρίτσης – έχει αποδείξει οτι στοχεύει στην τήρηση της συμφωνίας. Ωστόσο η συμφωνία για να είναι αποτελεσματική πρέπει να είναι και κοινωνικά βιώσιμη. Είμαστε αισιόδοξοι”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα από το Παρίσι: Φόρος στο πλουσιότερο 1% και παραγωγική ανασυγκρότηση
Η αλληλεγγύη στις γαλλικές κινητοποιήσεις, η φορολόγηση του πλούτου και η υπεράσπιση των επιλογών του 2015 συνδέονται με την πρόταση του προέδρου της ΕΛ.Α.Σ. για επιστροφή της Αριστεράς στην εξουσία.
Αλέξης Τσίπρας