Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ακυρώθηκε η πτήση του Κώστα Μουτζούρη για Αθήνα

Ακυρώθηκε η πτήση του Κώστα Μουτζούρη για Αθήνα

Δεν θα δώσει και επίσημα το παρών στη σύσκεψη για το μεταναστευτικό ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης. Δεν μπόρεσε να πετάξει για Αθήνα.

Μπορεί ο Κώστας Μπουτζούρης αν και είναι ανεπιθύμητος να ήθελε να έρθει στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά η πτήση Μυτιλήνη για Αθήνα ακυρώθηκε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Όπως αναφέρεται, οι προγραμματισμένες πτήσης από Μυτιλήνη για Αθήνα της Olympic air-Aegean με αριθμό ΟΑ255 στις 15:55 και της Sky express με αριθμό 303 στις 16:05 ακυρώθηκαν.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου είχε δηλώσει ότι αν τα ΜΑΤ φύγουν από τα νησιά τότε θα έρθει στην Αθήνα. Μετά όμως από τη χθεσινή του ”εμφάνιση” η πρόσκληση από το Μαξίμου ανακλήθηκε.

Υπενθυμίζουμε ότι σε βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται ο κ. Μουτζούρης να μιλάει χυδαία κατά του πρωθυπουργού και μάλιστα λίγη ώρα μετά από το κάλεσμα Μητσοτάκη στους δημάρχους για συνάντηση ώστε να αποκλιμακωθεί η ένταση στο βόρειο Αιγαίο.

Να σημειωθεί πως σήμερα στις 5 το απόγευμα έχει προγραμματισθεί συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους δημάρχους των νησιών του Αιγαίου για το μεταναστευτικό στο Μαξίμου, καθώς η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των εργασιών για τα κλειστά κέντρα συνιστά μία ακόμη ευκαιρία για ανακωχή ολίγων ημερών, έως ότου ξεκινήσουν τα έργα για τη δεύτερη φάση.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις