Τρίτη, 28 Μαΐ
21oC Αθήνα

Αλά… Κλίντον το τραπέζι στον Ολάντ – Άκρως… απόρρητο το μενού!

Αλά… Κλίντον το τραπέζι στον Ολάντ – Άκρως… απόρρητο το μενού!

Πονοκέφαλος είχε πιάσει τους ανθρώπους της Προεδρίας για το πως θα… χωρέσουν και πως θα καθίσουν οι 80 καλεσμένοι στο δείπνο που θα παραθέσει ο Προκόπης Παυλόπουλος προς τιμήν του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

Ο προβληματισμός είχε να κάνει κυρίως με τη χωροταξία των τραπεζιών, αφού οι καλεσμένοι θα φτάσουν τους 80 (έχουν κληθεί όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί εκτός της Χρυσής Αυγής) και οι υπεύθυνοι δεν… ήξεραν πως να τους βάλουν να καθίσουν. Τελικά, τη λύση έδωσε ο… Μπιλ Κλίντον.

Όταν ως πρόεδρος των ΗΠΑ ο Μπιλ Κλίντον είχε έρθει στην Ελλάδα, ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος του είχε παραθέσει επίσημο δείπνο, και τότε με 80 καλεσμένους. Τότε, είχαν επιλεγεί αντί για ροτόντες, πολλά τραπέζια, ενωμένα σε σχήμα Π. Έτσι θα γίνει και για τον Φρανσουά Ολάντ.

Το γενικό πρόσταγμα στο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο θα το έχει ο έμπειρος μετρ Στέφανος Τσιαμπαλής, ο οποίος δεν αποκαλύπτει σε κανέναν το μενού. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Γάλλου προέδρου, ο Προκόπης Παυλόπουλος θα του απονείμει το ανώτατο ελληνικό παράσημο: τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος του Σωτήρος.

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε