Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Αλέξη μάζεψέ τους αν μπορείς….

Αλέξη μάζεψέ τους αν μπορείς….

Αλέξη άσ΄ το μην κουράζεσαι. Οτι κι΄αν κάνεις, όσο και να τρέξεις δεν τους προλαβαίνεις. Υπερκόπωση θα πάθεις αν επιχειρήσεις να επαναφέρεις στην τάξη οποιονδήποτε υποψήφιο βουλευτή, πρωτοκλασσάτο ή μικρό στέλεχος, λέει ότι του κατέβει.

Και να είχες μόνο αυτούς, πάλι καλά. Εδώ σου κατσικώθηκε και η Μαρίν Λεπέν και άντε τώρα να καταλάβεις αν έκανε τις δηλώσεις για καλό ή για κακό.

Τέλος πάντων Μαρίν Λεπέν είναι αυτή, μπορείς και να την αγνοήσεις. Εξάλλου δεν είσαι εσύ υπεύθυνος για τη χαρά που θα της δώσεις με τη νίκη σου.

Στα εσωτερικά τώρα σε βλέπω να τρέχεις και να μην προλαβαίνεις. Ούτε Αιθίοπας μαραθωνοδρόμος -εκείνοι ντε που τερματίζουν και συνεχίζουν να τρέχουν- να ήσουν δεν θα προλάβαινες.

Να αρχίσεις από το Δρίτσα και τις δηλώσεις για την Cosco (σου δημιουργεί προβλήματα και με τους Κινέζους τώρα); Από τη Βαλαβάνη που τις μονές μέρες λέει δεν διαπραγματευόμαστε για το μνημόνιο και δεν θα πάρουμε τα 7,5 δισ. της τελευταίας δόσης και τις ζυγές πως θα ζητήσουμε τεχνική παράταση του μνημονίου;

Να τρέξεις να προλάβεις τον Αλέξη Μητρόπουλο που όλα τάζει, τάζει και ξανατάζει λες και το γραφείο του ανέλαβε εργολαβικά τις επαναπροσλήψεις στο Δημόσιο, τη σεισάχθεια; Να ξανασχοληθείς με τη Ραχήλ που επιμένει ότι μπορούμε όποτε γουστάρουμε να τυπώσουμε ευρώ; Να επιπλήξεις το νέο φωστήρα, τον Θέμη Μουμουλίδη που ζήλεψε τη δόξα της Ραχήλ και θέλει να τυπώσει ευρώ; Με κανένα φωτοτυπικό ασ΄ τον να το κάνει δεν επιράζει. Μην τα βγάλει όμως και στην αγορά. Να τα ψάλλεις σε εκείνο τον υποψήφιο στην Κοζάνη (μου διαφεύγει το όνομα. Αλτσχάιμερ γαρ λόγω ηλικίας) που ξανάνοιξε την πόρτα της δραχμής που με τόσο κόπο είχες κλείσει;

Εγώ κουράστηκα μόνο και μόνο να τα βλέπω. Βέβαια δεν έχουμε την ίδια ηλικία, αλλά βρε παιδί μου σε σκέφτομαι να προσπαθείς να τους συγκρατήσεις, να τους επαναφέρεις στην τάξη και να πείσεις τους ψηφοφόρους ότι δεν πειράζει να λένε καμία κουβέντα παραπάνω και σε συμπονώ.

Αλέξη αν τώρα προεκλογικά που είναι και λίγο συγκρατημένοι ξεφουρνίζουν ότι τους κατέβει, σκέψου τί θα γίνει μετεκλογικά που θα απελευθερωθούν από το φόβο της κάλπης. Ως μάντης και μάλιστα καλός (να μην το υπερηφανευτώ) προβλέπω όχι βαβέλ, αλλά μπάχαλο.

Γι΄ αυτό σου δίνω μία συμβουλή. Καταλαβαίνω πως δεν είναι και τόσο δημοκρατικό να τους βάλεις φίμωτρο, γι΄ αυτό ενεργοποίησε το …μπαρουφόμετρο και επέβαλε ποινές σε όποιον το παρακάνει.

Καλό κουράγιο Αλέξη, καλή δύναμη και καλές υπερωρίες…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε