Πολιτική

Αλέξης Γεωργούλης: «Έμαθε για την καταγγελία και πήγε να ενημερώσει την μητέρα του» λέει στενός φίλος του ευρωβουλευτή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πάσχα στο σπίτι επιστήθιου φίλου του στο χωριό Βελίκα στη Λάρισα έκανε ο Αλέξης Γεωργούλης, μια ημέρα πριν γίνει γνωστή η καταγγελία εις βάρος του για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Ο φίλος του Αλεξη Γεωργούλη μίλησε στην κάμερα του T-live, αποκαλύπτοντας πώς αντέδρασε ο ηθοποιός και Ευρωβουλευτής όταν πληροφορήθηκε για την καταγγελία εις βάρος του από την Ελένη Χρονοπούλου.

«Είναι κρίμα για Χ λόγους να καταστρέφουμε ανθρώπους. Δεν αξίζει. Η συμπεριφορά του ήταν εντελώς φυσιολογική. Όπως ήταν όλες τις άλλες φορές. Δηλαδή ήρθε εδώ, επειδή δεν τρώει κρέας, του φτιάξαμε αυγά και μανιτάρια. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία όλη την ημέρα, διασκεδάσαμε, δεν έδειχνε κάτι να τον απασχολεί. Στις 12 τη νύχτα το βράδυ της Κυριακής πήγαμε περίπατο όλοι μαζί στη θάλασσα, μιλήσαμε, περάσαμε πολύ όμορφα.

Ήταν να έρθει ξανά για να περάσουμε μαζί για τα γενέθλια, τον πήρα τηλέφωνο και ήταν στενοχωρημένος, μου είπε ότι κάτι έμαθε και ότι θα πρέπει να ενημερώσει τη μητέρα του. Εν τω μεταξύ εγώ είχα μάθει τι είχε διαρρεύσει. Του είπα να πάει, καθώς η μητέρα του είναι πολύ ευαίσθητη, να μην πάθει τίποτα αν το ακούσει από τις τηλεοράσεις. Πήγε και κάθε μέρα έχουμε επαφή. Μου έδωσε την εντύπωση ότι τότε ενημερώθηκε, κι ακόμα δεν ξέρει τίποτα για το τι ακριβώς γίνεται» δήλωσε ο επιστήθιος φίλος του στον Alpha.

«Δεν τον είδα να αλλάξει κάτι στη συμπεριφορά του και ίσως να μην θέλει να έρθει εδώ για να μην πει κάτι. Είναι αισιόδοξος και όπως είπε η μαμά του, όλα κάποια στιγμή θα βγουν στο φως. Πόσο ψύχραιμος μπορεί να ‘ναι όταν καίγεται η καριέρα του» πρόσθεσε και τόνισε πως ο ίδιος έχει τέσσερις κόρες και δεν θα τον έβαζε στο σπίτι του αν πίστευε ότι ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν τέτοιο άτομο.

«Ο Αλέξης είναι το θύμα της υπόθεσης»

Στο Tlife μίλησε και κολλητή φίλη του Αλέξη Γεωργούλη που ξεκαθάρισε πως για αυτή είναι αδερφός και πως θεωρεί πως είναι το θύμα της υπόθεσης και δεν πιστεύει τίποτα για τις καταγγελίες εις βάρος του.

Όπως είπε δεν έχει μιλήσει ακόμη μαζί του γιατί δεν θέλει να τον επιβαρύνει ψυχολογικά και τόνισε πως η υπόθεση αυτή θα ξεκαθαρίσει μετά τις εκλογές. Ακόμη πως έχει βιώσει πάρα πολλά χτυπήματα για την ξαφνική του αναγνωσιμότητα και πως πιστεύει πως στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ κατά Μητσοτάκη για ακρίβεια, στέγη και διαφθορά
Σφοδρή αντιπαράθεση με φόντο τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον Alpha 989 - Στο επίκεντρο οι επιδοτήσεις που τροφοδοτούν τις ανατιμήσεις, η άρνηση μείωσης των έμμεσων φόρων και η μεταφορά της ευθύνης για τη στέγαση στην αυτοδιοίκηση
ΕΛΑΣ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το rebranding δεν είναι παρθενογένεση είναι επανατοποθέτηση προϊόντος – Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για νέα πολεμική ένταση στον Κόλπο
«Ο κ. Τσίπρας μου επιτίθεται προσωπικά ο ίδιος και τα φερέφωνά του από τότε που εκλέχθηκα πρόεδρος της ΝΔ - Εμένα τη γυναίκα μου τα παιδιά μου και δεν του βγήκε σε καλό»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Alpha 98,9 11
Κόντρα Τσίπρα – Γεωργιάδη: «Ικανός για show, αλλά το ΕΣΥ καταρρέει» – «Σε βλέπω τρίτο όπως το πας»
Η αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για τα προβλήματα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας με αφορμή την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
Άδωνις Γεωργιάδης και Αλέξης Τσίπρας