Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Αλέξης Γεωργούλης: Φίλοι του αρνούνται να πιστέψουν την καταγγελία σε βάρος του για βιασμό και ξυλοδαρμό

Αλέξης Γεωργούλης: Φίλοι του αρνούνται να πιστέψουν την καταγγελία σε βάρος του για βιασμό και ξυλοδαρμό

Φίλοι του Αλέξη Γεωργούλη, οι οποίοι πέρασαν μαζί του τις ημέρες του Πάσχα, μίλησαν στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για την καταγγελία που έκανε σε βάρος του Ευρωβουλευτή η Ελένη Χρονοπούλου για βιασμό και ξυλοδαρμό. 

Ο φίλος του, Γρηγόρης Καλαγιάς είπε πως είχαν περάσει μαζί το Πάσχα και ο Αλέξης Γεωργούλης δεν γνώριζε τίποτα για την καταγγελία.

«Μαζί περάσαμε το Πάσχα, φάγαμε, ήπιαμε, περάσαμε ωραία μέχρι τις 04:00 το πρωί που ήμασταν μαζί, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Το πρωί που τον περίμενα για τα γενέθλια της κόρης μου κάτι κατάλαβα ότι γίνεται από Βρυξέλλες, μιλάνε και μου λέει τι έγινε. Δεν κλονίστηκα καθόλου. Να πιστέψω δηλαδή πως ο Αλέξης που πέφτουν οι γυναίκες πάνω του, ότι βίασε; Που δεν σήκωσε ούτε σε μυρμήγκι χέρι; Εάν είναι δυνατόν, είναι εξωφρενικά αυτά που γίνονται. Αυτά ας τα λουστούν οι πολιτικοί. Όλοι οι φίλοι είμαστε μπροστά και τον στηρίζουμε. Βάζουμε το χέρι μας στο Ευαγγέλιο. Ένα παιδί άριστο, ένας άνθρωπος που δίνει τον εαυτό του για όλους. Τον κατηγορούν τώρα για βιαστή;».

Μία ακόμη φίλη του ηθοποιού και ευρωβουλευτή μίλησε για την υπόθεση: «Λέω δεν μπορεί αυτό να το έκανε ο Άλεξ. Η κυρία αυτή η συγκεκριμένη, έχει ισχυρούς ανθρώπους δίπλα της που μπορούσε να τα βγάλει και δημόσια στα κανάλια».

Ο Νίκος Ντάκας, ένας ακόμη φίλος του Αλέξη Γεωργούλη, είπε πως τον προβληματίζει η υπόθεση και τον στεναχωρεί: «Με προβληματίζει και με στεναχωρεί πάρα πάρα πολύ. Και ο χρόνος με προβληματίζει και ότι πραγματικά θεωρώ ότι δεν είναι αλήθεια αυτά που καταγγέλλονται. Εγώ τον άκουσας δυνατό και ψύχραιμο, όπως είναι πάντα ο Αλέξης, μπορεί να αντιμετωπίζει αυτές τις καταστάσεις, είτε καλές είτε κακές και φοβερά στεναχωρημένο».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις