Πολιτική

Άλλαξε κασκόλ για να αλλάξει το… γούρι ο Βαρουφάκης; (ΦΩΤΟ)

Το παλιό του κασκόλ το άφησε... σπίτι και προτίμησε ένα άλλο για να φορέσει σήμερα στο Eurogroup. Ίσως, ο Γιάνης Βαρουφάκης να σκέφτηκε πως μπορεί να αλλάξει το... γούρι.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την προηγούμενη φορά, το επώνυμο και (κατά πληροφορίες) αξίας 500€ κασκόλ του είχε συζητηθεί περισσότερο ακόμη και από τις προτάσεις της ελληνικής πλευράς.

Αυτή τη φορά, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, επέλεγε ένα ζαχαρί κασκόλ, το οποίο είχε τυλίξει γύρω από το λαιμό του για να προστατευτεί από το κρύο των Βρυξελλών.







Φωτογραφίες: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Reuetrs

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Διπλωματικό μπρα ντε φερ Ελλάδας – Τουρκίας στον ΟΗΕ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Άκυρο και ανυπόστατο» λέει η Αθήνα, «ισχύει από το 2019» απαντά η Άγκυρα
Ο πρέσβης Αχμέντ Γιλντίζ της Τουρκίας υποστήριξε ότι «το Συμβούλιο αυτό δεν είναι δικαστήριο οριοθέτησης θαλάσσιων ζωνών»
H Αγλαΐα Μπαλτά 77
Προεκλογικό μήνυμα Μαρινάκη από Θεσσαλονίκη: «Για να κερδίσεις, παίζει ρόλο και το όραμα που δίνεις για τα επόμενα χρόνια»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έθεσε στο επίκεντρο το κυβερνητικό έργο - Η απάντηση στην αντιπολίτευση για τη συγκέντρωση Κασιδιάρη στον ίδιο χώρο με την εκδήλωση της ΝΔ
Παύλος Μαρινάκης
«Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου: «Είσαι η καλύτερη φίλη του Κασιδιάρη» – «Χυδαιολογείς, είσαι θαυμαστής των ναζί»
Σφοδρή αντιπαράθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς, με αφορμή τη συγκέντρωση υποστηρικτών του καταδικασμένου πρώην στελέχους της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου 9