Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

“Άναψαν τα αίματα” ανάμεσα σε Λοβέρδο και Τζανακόπουλο για τον “Αθήνα 9,84”

“Άναψαν τα αίματα” ανάμεσα σε Λοβέρδο και Τζανακόπουλο για τον “Αθήνα 9,84”

Στην «διάθεση» της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έδειξε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος ότι είναι η διευθέτηση του προβλήματος που έχει προκύψει με τους λογαριασμούς του ιστορικού Δημοτικού Σταθμού της ΑΘΗΝΑΣ 9,84 και η απελευθέρωσή τους για να μπορέσει το προσωπικό του να πληρώνεται.

Το θέμα έθεσε στην Βουλή  ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος βλέποντας τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρης Τζανακόπουλος να κάθεται στα κυβερνητικά έδρανα.

Χαρακτηριστικά ο κ.  Ανδρέας Λοβέρδος είπε παρενθετικά στην συζήτηση του Προϋπολογισμού ότι «θα ήθελα, ο  αρμόδιος υπουργός να μας πει τι προτίθεται να κάνει αυτή  η κυβέρνηση που υποτίθεται ότι κόπτεται για  τον λαό και τους εργαζόμενους,  με την περίπτωση των εργαζομένων του  ραδιοφωνικού σταθμού 9,84 που ακούω ότι δεν μπορούν να πληρωθούν»

Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος έψεξε  στον Ανδρέα Λοβέρδο  για την ερώτηση που του έθεσε λέγοντας πως « η σπουδή της παρέμβασή σας είναι λόγο περίεργη  από σκοπιμότητες» ενώ του καταλόγισε ότι προσπαθεί «να χρησιμοποιήσει το Κοινοβούλιο για την δημιουργία εντυπώσεων…»

Επί της ουσίας ο κ Τζανακόπουλος αρκέστηκε, πάντως, να δηλώσει μόνο πως το θέμα «Είναι ζήτημα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων» και  «η  κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί για να διασφαλίσει τα συμφέροντα των εργαζόμενων στον 9,84…  καλή σας  νύχτα κ.  Λοβέρδο»!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις