Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Αναστασία Ξεπαπαδέα: Νέες αποκαλύψεις για τη γγ Διαφθοράς

Αναστασία Ξεπαπαδέα: Νέες αποκαλύψεις για τη γγ Διαφθοράς

Η γενική γραμματέας Διαφθοράς Αναστασία Ξεπαπαδέα παραμένει στην… πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, μετά την αποκάλυψη πως υπήρξε δικηγόρος εταιρίας του Αρτέμη Αρτεμίου. Αυτή τη φορά, όσα έρχονται στο φως αφορούν στην εταιρία που έχει ιδρύσει ο πατέρας της και η οποία παίρνει δημόσια έργα.

Η Αναστασία Ξεπαπαδέα εμφανίζεται να είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ξενοδοχειακής εργοληπτικής εταιρίας, την οποία ίδρυσε ο πατέρας της και η οποία παίρνει δημόσια έργα.

Στην «ταυτότητα» της εταιρίας στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο φαίνεται ότι η Αναστασία Ξεπαπαδέα είναι μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας ΞΕΝΟΤΕΚ ΑΕ από τις 14 Δεκεμβρίου 2015 και η θητεία της λήγει στις 30 Ιουνίου 2020. Υπενθυμίζεται ότι η Αναστασία Ξεπαπαδέα είχε αναλάβει διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στις 10 Ιουνίου 2015 και τον Απρίλιο του 2018 έγινε γενική γραμματέας Διαφθοράς.

Σημειώνεται ότι οι γενικοί γραμματείς υπουργείων μπορούν να συμμετέχουν σε διοικητικά συμβούλια εταιριών, αρκεί να έχουν εξασφαλίσει ειδική άδεια.

Η ΞΕΝΟΤΕΚ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996 και έχει έδρα την Κέρκυρα. Τον Δεκέμβριο του 2018, η ΞΕΝΟΤΕΚ υπέγραψε σύμβαση με την περιφέρεια Ιονίων Νήσων για τη συντήρηση, αποκατάσταση τεχνικών έργων και καθαρισμούς ποταμών, χειμάρρων, ρεμάτων στην περιφερειακή ενότητα Κέρκυρας για την περίοδο 2017 – 2018.

Όπως αναφέρει στο site της η ΞΕΝΟΤΕΚ ΑΕ: «Ο όμιλος εταιρειών Ξεπαπαδέας απαρτίζεται από τις τεχνικές – κατασκευαστικές εταιρείες Σ. Ξεπαπαδεας και Σια Ε.Ε. , Ξενοτέκ Α.Ε. , Σ. Ξεπαπαδεας και Σια Ο.Ε. και δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών στο νησί της Κέρκυρας τα τελευταία 40 χρόνια. Με την εκτέλεση ενός ευρύτατου φάσματος έργων, τόσο δημόσιων όσο και ιδιωτικών, μεγάλου προϋπολογισμού, υψηλών απαιτήσεων και σύνθετης τεχνογνωσίας κατέχει πτυχίο 2ης τάξης για ανάληψη δημόσιων έργων στην Ελλάδα.

Οι κατηγορίες έργων του εργοληπτικού πτυχίου μας είναι οδοποιία, οικοδομικά, υδραυλικά, Η/Μ, Λιμενικά, για τα οποία διαθέτει κατάλληλο εξοπλισμό, μηχανήματα έργου ευρύτατου φάσματος και μόνιμο ειδικευμένο προσωπικό έτοιμο να ανταπεξέλθει σε υψηλές κατασκευαστικές απαιτήσεις.

Παράλληλα, έχει αποπερατώσει μέχρι σήμερα, πλήθος ιδιωτικών έργων παντώς τύπου και προϋπολογισμού με μεγάλη επιτυχία.

Σε συνδυασμό με το μεσιτικό μας γραφείο CEM, αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις real estate, με εύρεση ακινήτου, μελέτη και κατασκευή/ανακατασκευή με τη λογική του one stop shop και στόχο μας την ικανοποίηση του κάθε πελάτη

ΣΤΌΧΟΙ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ:

Η αύξηση της παρουσίας μας στα δημόσια και ιδιωτικά έργα.

Η διερεύνηση του πεδίου δραστηριοτήτων της εταιρίας τόσο από γεωγραφικής όσο και από τεχνικής άποψης.

Η συνεχής επιμόρφωση και επιστημονική μας κατάρτιση.

Η αναβάθμιση του πτυχίου της εταιρίας από 2η σε 3η τάξη.

Η ικανοποίηση των πελατών μας».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις