Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ανασχηματισμός: Για που… προορίζουν τον Κουβέλη

Ανασχηματισμός: Για που… προορίζουν τον Κουβέλη

Ανασχηματισμός εδώ, ανασχηματισμός εκεί, που είναι ο ανασχηματισμός; Και κυρίως, πότε θα γίνει τελικά; Μπορεί η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη να τον έχει… “τοποθετήσει” για το φθινόπωρο, φαίνεται όμως πως οι διεργασίες είναι ήδη σε εξέλιξη.

Κυβερνητικές πηγές χαρακτηρίζουν το νέο κυβερνητικό σχήμα, αυτό που ΘΑ προκύψει από τον ανασχηματισμό όποτε κι αν γίνει αυτός, αναπτυξιακό. Φαίνεται ότι οι πρώτες επαφές γίνονται ήδη. Μια από αυτές ο Φώτης Κουβέλης, η συμμετοχή του οποίου στην κυβέρνηση φέρεται να έχει “κλειδώσει”, όχι όμως και το υπουργείο που θα αναλάβει.

Στενοί συνεργάτες του πρώην προέδρου της ΔΗΜΑΡ, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, υποστηρίζουν ότι έγινε πρόταση στον κ. Κουβέλη να αναλάβει το υπουργείο Εργασίας. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι είτε αλλάζει χαρτοφυλάκιο ο Γιώργος Κατρούγκαλος είτε μένει εκτός κυβέρνησης, αν και το τελευταίο φαντάζει μάλλον δύσκολο.

Φαίνεται όμως ότι ο Φώτης Κουβέλης δεν είναι πολύ “ζεστός” στο ενδεχόμενο να αναλάβει το υπουργείο Εργασίας, ειδικά με όσα… έρχονται. Σύμφωνα πάντα με τον ΒΗΜΑτοδότη, ζήτησε άλλο υπουργείο: το Δικαιοσύνης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε