Πολιτική

Ανασχηματισμός: «Κλείδωσε» ο Κυριάκος Πιερρακάκης για το υπουργείο Οικονομικών – Όλα τα ονόματα των νέων υπουργών

Αύριο Παρασκευή (14/03/25) πιθανολογείται ότι θα ανακοινωθεί η νέα σύνθεση της κυβέρνησης

Η ώρα του ανασχηματισμού πλησιάζει με τις πληροφορίες να τον θέλουν να ανακοινώνεται αύριο Παρασκευή (14/03/25). Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Χριστίνα Κοραή στο Live News το όνομα του Κυριάκου Πιερρακάκη φαίνεται να έχει «κλειδώσει» για το υπουργείο Οικονομικών καθώς ο Κωστής Χατζηδάκης «μετακομίζει» στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Έτσι με τον ανασχηματισμό να μετράει ώρες στη θέση του Κυριάκου Πιερρακάκη στο υπουργείο Παιδείας όπως έχει ήδη γραψει το newsit.gr πιθανότατα θα μετακινηθεί η Σοφία Ζαχαράκη και στη δική της θέση στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη. Στη θέση της κ. Αγαπηδάκη ενδέχεται να αναβαθμιστεί ο Μάριος Θεμιστοκλέους.

Αμετακίνητος παραμένει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο υπουργείο Υγείας και ο Γιώργος Φλωρίδης στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στο υπουργείο Υποδομών αναμένεται να μετακινηθεί ή ο Θάνος Πλεύρης, ή ο Κώστας Σκρέκας, ή ο Θόδωρος Σκυλακάκης ενώ έχει κλειδώσει ως αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Ο Βασίλης Κικίλιας αναμένεται να μετακινηθεί από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στο υπουργείο Ναυτιλίας.

 

Ο Σταύρος Παπασταύρου αναμένεται να τοποθετηθεί στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου και ο Μάκης Βορίδης στο υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος.

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ντοκιμαντέρ «Στο χιλιοστό»: Οι προεκλογικές υποσχέσεις Τσίπρα και το μυστικό ραντεβού με τον Γερμανό πρέσβη
«Φθηνό λαϊκίστικο σλόγκαν το θα καταργήσουμε τα μνημόνια με ένα νόμο», λέει ο τότε υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης
Ο τότε πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο βήμα της Βουλής
6
«Σφάζονται» ΠΑΣΟΚ και Καραμέρος για τις ανεξάρτητες αρχές: «Πιάνει πόρτα για τον χειμώνα» – «Κατανοώ, δύσκολη μέρα μετά τα όσα σας καταλόγισε ο Καστανίδης»
Η Χαριλάου Τρικούπη σήκωσε το γάντι και έκανε λόγο για προσωπικές επιθέσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Νίκου Ανδρουλάκη
Γιώργος Καραμέρος