Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ανασχηματισμός: Το τηλεφώνημα on air που άναψε «φωτιές» για υπουργοποίηση του Άγγελου Συρίγου

Ανασχηματισμός: Το τηλεφώνημα on air που άναψε «φωτιές» για υπουργοποίηση του Άγγελου Συρίγου

Ανασχηματισμός έρχεται, ονόματα πάνε κι έρχονται κι ακούγονται για υπουργικές θέσεις. Ανάμεσα σε εκείνους που είναι υποψήφιοι για μια υπουργική καρέκλα είναι και ο Άγγελος Συρίγος.

Το θέμα είναι το πως έγινε γνωστό, μάλλον πως… ψυλλιαστήκαμε ότι ο Άγγελος Συρίγος είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για να μπουν στην κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό: τον πρόδωσε το τηλεφώνημα.

Γιατί το τηλεφώνημα από το Μαξίμου έγινε ενώ ο Άγγελος Συρίγος μιλούσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Click4more Ανασχηματισμός: Τα τελευταία σενάρια – Ποια υπουργεία αλλάζουν χέρια, όλα τα ονόματα

Ενώ λοιπόν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλούσε στον Άρη Πορτοσάλτε, χτύπησε το τηλέφωνό του και αναγκάστηκε άρον άρον να διακόψει τη συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ 100,3. Την ίδια στιγμή σχεδόν γινόταν γνωστό ότι στις 12:00 θα ανακοινωνόνταν ο ανασχηματισμός.

Αφού μίλησε στο τηλέφωνο, ο Άγγελος Συρίγος «επέστρεψε» στη γραμμή του ΣΚΑΙ. Και φυσικά ρωτήθηκε αν το τηλεφώνημα ήταν από το Μαξίμου κι αν πρόκειται να υπουργοποιηθεί. Δεν απάντησε, όπως ήταν αναμενόμενο βέβαια.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Άγγελος Συρίγος ήταν από τα πρόσωπα που ακούγονταν για τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης, στη θέση του Γιώργου Κουμουτσάκου.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις